Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Adidas fodboldstøvler

I 1954 vandt det tyske fodboldlandshold verdensmesterskabet mod Ungarn. Hele holdet var iført Adidas fodboldstøvler, og gennembruddet var en realitet. I de følgende årtier udviklede Adidas sig til et af verdens største sportsmærker.

Adidas fodboldstøvlen er ligesom andre Adidas produkter let at genkende. Støvlen er altid forsynet med de 3 klassiske Adidas-vinger på siden. Derudover varierer kendetegn og udformning, men Adidas bliver altid forbundet med kvalitet og optimal præstationsevne. Af samme grund er skoene heller ikke altid billige – til gengæld kan man så finde Adidas fodboldstøvler på fødderne af så store sportsstjerner som David Beckham, Zinédine Zidane og Allessandro del Piero.

>> De originale Adidas forboldstøvler kan købes her

adidas fodboldstøvler

En sko for atleter

Adi Dassler skabte i 1920 sit firma Adidas, som med tiden er blevet et unikt sportsmærke. Navnet fandt han på ved at sætte sit fornavn sammen med begyndelsen af sit efternavn.

Dassler holdt sig hele livet i tæt forbindelse med førende atleter, så han altid kunne sikre sig, at hans Adidas sportssko var optimale. Han var i øvrigt et af de første forretningsfolk, der indså fordelen ved at sponsorere sportsfolk med sportsudstyr. Dette skulle siden blive afgørende for Adidas-mærket.

>> De originale Adidas forboldstøvler kan købes herAdidas har designet og produceret talløse fodboldsstøvler. En af de mest populære er modellen Predator® Mania som er en forbedring af den tidligere model Predator® . Den blev introduceret ved FIFA World Cup™ I 2002 og har siden solgt i millioner.


Præsentation af fodboldstøvler fra Adidas


En par typiske Adidas fodboldstøvler koster mellem kr. 700,- og kr. 1600,-.

>> De originale Adidas forboldstøvler kan købes her 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

Sko:

Mærkesko:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Adidas Homepage

Adresse:
Adidas
Pilestræde 6-8
1112 København
--------------------