Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Aqua lamper

Betegnelsen Aqua lampe dækker over to vidt forskellige typer lamper. Den ene type af lamper kaldes også Lava lamper, og er primært en dekorationslampe. Den anden betegnelse for aqua lamper dækker over belytning på badeværelset. Det er nemlig ikke sådan lige at installere lys på et badeværelse. Det skal bare være i orden – belysningen skal fungere helt optimalt, da badeværelser typisk har vinklede vægge eller begrænset lysindfald. Samtidig skal belysningen være så kraftig, at man kan ”arbejde” foran spejlet – hvad enten arbejdet så består i barbering eller make-up lægning.

Men ikke nok med det – der skal også være balance og stemning over lyset. Man kan f.eks. med fordel installere en lampe eller to i loftet over brusekabinen, da ekstra lys er kærkomment bag de slørede ruder. Aqua lamper er beregnet præcis til dette formål. Der fremstilles simpelt hen serier af badeværelsesbelysning. Hvad enten der er tale om vægbelysning, loftslamper eller spots, så kan man finde en Aqua lampe til formålet.

Strenge krav

Det skal tilføjes, at kravene til installering af lamper i vådrum er meget strenge. Man må faktisk ikke installere en almindelig lampe på badeværelset – grundet det fugtige klima. Derfor kan det godt betale sig at gå til en lysproducent, der er specialiseret i vådrum.

Aqua lamperne kommer i forskellige serier, der matcher flere typer behov. Skal belysningen være iøjenfaldende eller mere diskret? Skal der være lys i brusekabinen eller kun et par halvskjulte lamper på væggene? Mulighederne er mange, og det kan betale sig at tænke sagen igennem. Aqua lamper er naturligvis en smule mere kostbare end almindeligt el-isenkram – men har man først brugt kr. 50.000,- på at lave et vådrum, så er de sidste par tusind godt givet ud.Aqua lamper fås blandt andet som loftslamper, væglamper og som indbygnings-spots. Derudover fremstilles et forskellige serier med navne som Gacier, Ice, Ocean og Horizon. Der arbejdes typisk med overflade i rustfrit stål, og produkterne er udført i et smart og diskret design, der vil falde godt ind i de fleste badeværelser.
 

 


 

Bad:

 

Regler/info: