Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Babyliss – velværegaver til alle

Skal du finde en wellness-gave til en fornuftig pris, så er hylderne med Babyliss styling apparater værd at tage et smut forbi. Babyliss har alt indenfor elektriske plejemidler: krøllejern, hårtørrere, glattejern, hårtrimmere til både kvinder og mænd, hårfjernings produkter og mange andre skønhedsapparater som vil skabe glæde.

I Babyliss’ sortiment til kvinder finder du blandt andet praktiske rejsesæt til globetrotteren og smukke elektriske stylingapparater, hvor der er gjort noget ekstra ud af designet. Du kan til tider være heldig at finde deciderede gavesæt fra Babyliss, hvor du får en samlet pakke med alt, hvad en kvinde skal bruge - eksempelvis hårtørrer, hårbørste og en smart opbevarings- eller rejsetaske.

>> Køb Babyliss produkter her

 

Ikke kun elektronik

Det er ikke kun elektriske apparater, som det franske firma producerer, men også andre lækre plejeprodukter, som kan berige dit hårs skønhed: curlere og basis hårspænder og klemmer, der er praktiske, når du skal style håret, men også moderne og smart hårpynt som blomster og farverige elastikker finder du i kollektionen. I Babyliss’ sortiment finder du også mini hårbørster, der ikke fylder i håndtasken og øko-venlige hårbørster skabt af bambus.

>> Køb Babyliss produkter her

Til herrerne er der både klassiske og nyskabende hårstyling apparater, som easy cut trimmeren, der er en helt nytænkende måde at trimme en kortklippet frisure på. En rund ufo-lignende trimmer, som er nem at styre for herren, der selv trimmer sin frisure. Babyliss har også praktiske rejse- og gavesæt til mænd, for eksempel et grooming kit med alt, hvad du skal bruge for at klippe hår derhjemme: trimmer til flere længder, saks, multi trimmer til at style nakkehår, bakkenbarter og næsehår og mange andre brugbare remedier.Billigt

De elektriske apparater er i den billige ende af skalaen og hårtilbehøret koster ikke meget, så du kan finde en spændende gave hos Babyliss, næsten uanset budget. Babyliss forhandles i specialforretninger med elektriske apparater, supermarkeder og på nettet.

>> Køb Babyliss produkter her
 

 


 

Bad:

 

Regler/info: