Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Badeværelse & badeværelsesudstyr

Fra 2000 til 2010 fik hundredtusindvis af danske hjem nyt badeværelse eller fik renoveret det gamle med lækkert interiør og nyt badeværelsesudstyr. Badeværelset er blevet til et velværelse, hvor vi slapper af og hygger os. Samtidig viser undersøgelser, at vi danskere opholder os mere end nogensinde på vores badeværelse. Både alene, men også sammen med familien.

Et badeværelse som velværelse har plads til hele familien og kan være udstyret med blandt andet ribber og måtter til mavebøjninger, boblebad og hinkeruder på fliserne til børnene. Samtidig er der kommet et boom i badeværelsesudstyr. Det handler både om smarte sæbeholdere, trendy spejle og lækre, specialsyede håndklæder.

bad

Badeværelset vises frem

Samtidig med, at badeværelset er et sted, hvor familien hygger sig, så er det også et sted, hvor gæster ofte kommer for at benytte toilettet. Badeværelset såvel som badeværelsesudstyr er derfor noget, der "vises frem". Det er også årsagen til, at der i de senere år er gået prestige i badeværelset.Indretning og design af badeværelset er i dag et spørgsmål om personlig stil. Alt er i virkeligheden tilladt, og det meste kan lade sig gøre - både, når det gælder form og farve.

Tidligere var det runde, blød og feminine design dominerende i badeværelsesudstyr og i badeværelset, men i dag er det mere rå og maskuline look, der holder sit indtog - ofte i overraskende sammenhænge. Det sker for eksempel i kombination med et mere traditionelt og gammeldags badeværels. Resultatet bliver et individuelt badeværelse.

Tidligere blev badeværelsesudstyr og fliser holdt i hvide og lyse farver, men nu går tendensen mod stærke og pastellignende nuancer. Også denne udvikling er et udtryk for, at vi ønsker at gå fra de traditionelle over til de personlige badeværelser.

Find alle slags gardiner, markiser og persienner hos Moogio.dk
 

 


 

Bad:

 

Regler/info: