Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Philips barbermaskine

En Philips barbermaskine er under konstant udvikling, så mænd kan få en behagelig oplevelse, når de barberer sig. Fra barberblade med højeste teknologi indenfor rotermekanismer, til holdbarhed i vand og ledningsfri maskiner. En Philips shaver kan dog også være en helt almindelig, grundlæggende elektrisk barbermaskine uden alt for meget hurlumhej, men blot en maskine som giver den bedste barbering.

>> Philips barbermaskine kan købes her

Perfekt til fars dag

Har du en mand i familien, som aldrig ønsker sig noget i jule- og fødselsdagsgave, og har du svært ved at finde på, hvad du skal give ham, så kan en Philips barbermaskine være en glimrende gaveidé. Philips er nok en af de største producenter af barbermaskiner, og herhjemme er der et kæmpe udvalg. Det kan være svært at finde rundt i junglen af Philips barbermaskiner, og derfor bør du beslutte dig for et budget, og herefter undersøge, hvilken Philips barbermaskine, der passer ind i den prisklasse.

Du kan også lægge mærke til gavemodtageren behov – skal maskinen have en lednin,g eller vil det være bedst med en ledningsfri maskine, som lades op, når man ikke barbarer sig? Eller skal maskinen kunne tåle at blive gjort rent med vand? Nogle Philips barbermaskiner kan tåle vand, så manden kan barbere sig med gel eller skum – ligesom med en gammeldags barberskraber.

>> Philips barbermaskine kan købes herMange varianter og priser

Den billigste Philips shaver koster omkring 500 kroner, og med den dyreste Philips shaver skal du afsætte over 4.000 kroner i gavebudgettet. For at få gavn af nogle af de nyeste teknologier indenfor elektroniske barbermaskiner, skal du afsætte cirka 1.500-2.000 kroner i budgettet – for de penge får du en moderne maskine, som passer til gavemodtagerens behov.

Philips barbermaskiner forhandles hos de fleste isenkræmmere, i nogle supermarkeder og på nettet.

>> Philips barbermaskine kan købes her
 

 


 

Bad:

 

Regler/info: