Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Sæbedispenser

Hvis man er ved at være godt træt af dryppende og smattede håndsæber, så kan en sæbedispenser være løsningen. Engang var det på restauranter, hoteller, klinikker og i institutioner at man fandt den såkaldte sæbedispenser, men i dag bliver de mere og mere almindelige – også i de danske hjem.

En række sæbedispensere har nogle fordele, som brugere af håndsæbe og flaskesæbe vil kunne genkende. De vælter ikke, de sjasker ikke, og de ser ofte ganske smarte ud. Mange modeller og mærker skal ikke engang skrues ind i væggen. Man sætter dem simpelthen op med silikonelim, der er billigt og meget stærkt. Det kan ordnes på få minutter, og det holder sæbedispenseren på plads.

>> Se bredt udvalg af sæbedispensere her

vipp sæbedispenser

Drypfrit design

Derudover er en sæbedispenser drypfri – flere modeller har oven i købet livsgaranti på pumpen. Dette er muligt, fordi pumpen på sæbedispenseren ofte er fremstillet i aluminium eller andre slidstærke materialer. Sidst men ikke mindst er mange sæbedispensere kalkafvisende, hvilket gør dem nemme at tørre af og gøre rene.

>> Se bredt udvalg af sæbedispensere her

Spazio, A & N samt Ideal og Vipp er nogle af de sæbe-dispensere, der i øjeblikket er populære på markedet. I en travl hverdag er der ikke altid tid eller lyst til et sæbearrangement, der kræver megen energi. Her er en sæbedispenser ideel, fordi den er hurtig at installere, nem at bruge og enkel af skifte sæbe på.Der findes mange forskellige design og modeller. De koster i reglen fra kr. 200,- og op. Ofte er sæbedispenseren 2-delt, så man kan reservere den ene del til f.eks. fugtighedslotion og andre typer cremer. Farverne kan stort set tilpasses ethvert badeværelse. Der er sæbedispensere i sort eller hvid og en masse i rustfrit stål. Det skal tilføjes, at en sæbedispenser ikke behøver give badeværelset et upersonligt præg. Mange modeller er smarte og unikke, og de kan med fordel integreres i badeværelsets øvrige arrangement.

>> Se bredt udvalg af sæbedispensere her
 

 


 

Bad:

 

Regler/info: