Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

 

 

Vipp pedalspand / Vipp skraldespand

Der var engang, hvor ordet skraldespand udelukkende var forbundet med en praktisk, ganske grim beholder, måske af plastic. Men bare fordi den er skabt til skidt og ragelse, behøver den jo ikke i sig selv at være grim. Det viser Vipp pedalspand med al ønskelig tydelighed. Her forenes praktisk funktionalitet med et klassisk stilrent, nærmest retroagtigt udseende, som de senere år er blevet peppet op med et utal af frække farver.

>> Vipp Pedalspand kan købes her

modeobjekt i limited edition

Vipp pedalspand

Seneste skud på stammen er det såkaldte ”Purple Cut”, en lilla skrig af en spand, der markedsføres som et modeobjekt i limited edition. Historien om Vipp pedalspand startede i 1939, da metaldrejeren Holger Nielsen sætter sig for at producere en pedalspand til sin kones frisørsalon, ikke så meget med henblik på masseproduktion som for at imponere hende og kunderne i salonen. Det lykkes over al forventning. Konen bliver henrykt, og kunderne begynder at spørge til den specielle Vipp skraldespand. Dermed starter den reelle produktion af pedalspanden.

"Godt design går aldrig af mode", plejede Holger Nielsen at sige. Og det skulle eftertiden give ham ret i, for Vipp skraldespanden har stort set ikke ændret sig i udformning eller materiale siden den blev skabt i 1939.Der skulle dog gå et halvt århundrede før Vipp pedalspanden for alvor kom ud i de private hjem. Det skete, da datteren Jette Egelund i 1992 overtog styringen af det endnu på det tidspunkt meget lille foretagende, der kun solgte spande til det professionelle marked: Frisører, læger, tandlæger osv.

>> Vipp Pedalspand kan købes herJette Egelund var dog overbevist om, at Vipp skraldespanden kunne sælges til designbevidste forbrugere, og det har de seneste år i den grad givet hende ret i. Salget af pedalspanden er blevet en gedigen succes. Siden er flere andre produkter kommet til: sæbedispensere, håndklæder og vasketøjskurve. Bedst er det gået for Vipp 11 toiletbørsten, der hurtigt blev en favorit hos kunderne. For det er med toiletbørster som med skraldespande: De behøver ikke være grimme og af plastic.

>> Vipp Pedalspand kan købes her
 

 


 

Bad:

 

Regler/info:


Nærmeste adresse Vipp
Snorresgade 22
2300 København

Her kan du købe:

Bahne Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1560 København V

Contrast
Hovedvagtsgade 6
1103 København K