Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser
 

 

Diesel Bælter

Bukser får både mod- og medspil, når de holdes oppe af Diesel bælter. Bælterne fås i alverdens farver, former og faconer og kan være rå, sjove, outrerede, festlige, utraditionelle og en hel masse mere. Kedelige er de i hvert fald ikke. Og de tjener flere formål end bare at holde på bukserne. Således kan man finde sit personlige udtryk ved at vælge de rigtige Diesel bælter, hvad enten man skal til fest, i skole eller på arbejde.

Du kan købe Diesel bælter til piger, drenge, kvinder og mænd. Firmaets profil er ung og hip og søger at ramme de unge, urbane og stilbevidste mennesker.

Ikke bare bælter

Diesel laver ikke kun bælter, men også skjorter, toppe, trøjer, ure, hatte, sko, parfumer og ikke mindst bukser. Firmaet blev grundlagt i 1978 af de to italienske designere Renzo Rosso og Adriano Goldschmied i den norditalienske by Molvena, men er i dag ejet af af Rosso alene. Renzo Rosso ville gerne have et firma, der tog chancer og holdt sig fra den brede mellemvare. Han allierede sig med kreative og talentfulde mennesker, der som ham selv nægtede at følge de gældende normer for moden, men insisterer på det unikke og specielle. Det ser man blandt andet på Diesel bælter, der konstant forsøger at finde nye udtryk. Det har vist sig at være en god ide, for i dag har Diesel mere end 3500 ansatte og er et af de mest populære brands overhovedet.Det er specielt ungdommen, som har taget Diesel bælter til sig – og om sig. De bliver lokket af den rebelske stil (”vi er ikke slaver af modebranchen”), de vovede snit, farver, faconer, det urbane udtryk og af firmaets kant og kvalitet.

De mest solgte Diesel bælter er nok de rustikke og de klassiske herre bælter. En anden stor sællert blandt firmaets bælter er de såkaldte kæde-bælterne, der består af to længder af gamle kæder på hver side af læderremmen. Et andet populært Diesel bælte er det såkaldte technobælter, der kommer i sort eller mørkebrunt læder med Diesel logoet fastgjort på toppen.
 

 


 

Bælter:

Mærkebælte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Diesel homepage

 

Nærmeste adresse:

Diesel Store
Købmagergade 19
1150 Kbh.K