Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser
 

 

Gucci Bælter

Der findes mange variationer af de lækre Gucci bælter - eksempelvis lys og sort monogram, tricolour og bælter med bambus på spændet. Bælterne kommer også i mange forskellige kvaliteter såsom læder, canvas og monogramstof med Guccis logo. Spændet på bæltet er også ofte udformet som Guccis kendte logo.

gucci bælter

Gucci - Et populært bælte

Gucci bælterne er populære. Design og kvalitet er i top, og de koster derfor også en hel del mere end almindelige bælter. Det er ikke alle der har råd til at købe bælter fra Gucci, og derfor findes der mange verden over, der kopierer dem i en dårligere kvalitet og sælger dem billigere. Derfor skal man være opmærksom, hvis man har tænkt sig at købe Gucci bælter, så man ikke ender med en falsk vare. Se gode gavers guide til ægte varer. Kun Gucci-forretningerne sælger Gucci bælter. I Danmark har ingen multibrand-butikke lov til at sælge bælterne.

Grundlæggeren Guccio Gucci, der er født i Firenze i Italien, åbnede den første Gucci-butik for over 80 år siden og er igennem årene blevet en af de største succeser indenfor modeverdenen. Guccis varer symboliserer status og man ser ofte kendte jet-settere med Gucci bælter, tasker og solbriller på.Gucci er kendt for sine mange luksuriøse produkter. Der findes Gucci bælter, tasker, solbriller, tøj og parfume. Leder man efter Gucci bælter er der et væld af muligheder. Bælterne fås i Danmark i København, hvor Gucci har deres butik på Strøget. Ligeledes i Københavns lufthavn kan man købe Gucci bælter i afgangsterminalen, hvor Gucci har deres egen butik.
 

 


 

Bælter:

Mærkebælte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Gucci Homepage

Adresse:
Gucci
Østergade 46
1100 København
--------------------