Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser
 

 

Tiger bælter

Tiger laver alt inden for modetøj, og naturligvis også de berømte Tiger bælter. Historien går tilbage til 1903, hvor Tiger blev etableret. I dag er der tale om et stærkt og stilsikkert brand, der henvender sig til folk, som er bevidste om smag – og måske endda en smule progressive.

Tiger producerer kollektioner i en formel og seriøs stil, men der er dog et strejf af både afslappethed og urban-feel i deres designlinie. Derudover har det svenske firma profileret sig ved at tilføje deres bælter nogle gedigne skrædderdetaljer, der giver et præg af kvalitet til sortimentet.

Et stærkt brand i bælter

Når man diskuterer pris, kan man som tommelfingerregel sige, at Tiger bælter er i den øvre klasse – men i den billige ende af den øvre klasse. Det vil med andre ord sige, at Tiger er et stærkt brand med en kraftig signalværdi – og det er til at skaffe for rimelige penge (alt efter hvad man forstår ved rimelig).

Af produkter synes Tiger of Swedens jeans kollektioner at gå med prisen for popularitet – i det mindste hvis man foretager en rundspørge hos det kvindelige publikum! Men Tiger bælter er nu heller ikke at foragte – og der bliver langet mange over disken i de mere stilige danske modeforretninger.Og når vi er ved det danske: Tiger of Sweden har nu åbnet deres tredje butik i København. Kollektionerne henvender sig både til kvinder og mænd, og måske vil du nikke genkendende til designlinier (udover Tiger bælter) som Tiger Jeans, Tiger of Sweden Women, Tiger of Sweden Men, (som indeholder både Men’s Black label og Men’s Silver). Det er nemlig nogle af de kollektioner, som den danske forretning fører. Derudover finder man vel nok et Tiger bælte eller to!
 

 


 

Bælter:

Mærkebælte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Tiger of Sweden

Adresse:
Tiger of Sweden
Christian IX Gade 1
1111 København K
--------------------