Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

Bryllupsgaver

Ofte siger man om bryllupsgaver, at det netop er den slags, hvor man gør klogt i at følge brudeparrets gaveliste. Yngre par, der er flyttet sammen for nylig, har sandsynligvis lavet en ønskeliste med fokus på, hvad de mangler i deres nye hjem.

Ønsker man alligevel ikke at følge ønskelisten, er der en række tommefingerregler for gode bryllupsgaver.

gave

1. Bryllupsgaver skal samle parrret, ikke dele. Derfor skal begge kunne have lige stor glæde af gaven.

2. Et bryllup huskes, og bryllupsgaver bør også huskes. Find derfor på noget, der holder længe og som vil minde parret om giveren.

3. Pas på med at give kunst som gave. Det er svært at ramme begge parters smag, og brudeparret skal ikke føle en forpligtigelse til at have kunsten stående fremme, når du er på besøg.

4. Bryllupsgavens værdi afhænger ofte af, hvor godt du kender brudeparret. Forældre og nærmeste familie har tradition for at give de største gaver. Der er ingen grund til at overgå familien i størrelse på bryllupsgaver. Men gode venner kan med fordel slå sig sammen for at give en bedre gave.

5. Bryllupsgaver kan med fordel være romantiske.

Alternative idéer

Til traditionelle bryllupsgaver hører ting til hjemmet: Duge, vaser, porcelæn, tallerkner etc. Faktisk er traditionen med netop den type gaver så stor i Danmark, at hele befolkningen valgte at give Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederiks et Flora Danica-stel i folkegave til deres bryllup.Andre gaveidéer kan dog også opfylde kriterierne for en god bryllupsgave:

1. En god havegrill - for eksempel en Webergrill
2. Armbåndsure, der matcher hinanden i maskulin og feminin
3. Et sæt kvalitetsfotoalbums, hvori parret kan sætte fotominder fra resten af livet
4. Abonnement på grøntkasse fra Årstiderne
5. Elegante Coffee-table-books, f.eks. "Jorden set fra himlen" af Yann Arthus-Bertrand eller Jean-Louis Gourauds "Horses".
6. Espressomaskine eller anden luksus køkkenmaskine
7. Den Store Danske Encyklopædi 

 
 

Mærkedage:

Andet: