Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

Firmagaver

I Danmark er der en stærk tradition for at give firmagaver i forbindelse med højtider eller i forbindelse med fødselsdage eller veludført arbejde. Firmagaver kan virke unødvendige for ledelsen, men der er god dokumentation for, at firmagaver øger arbejdsglæden, styrker korpsånden og ikke mindst øger følelsen af ansvar for firmaet. Det kan - kort sagt - betale sig for en virksomhed at give firmagaver.

Det er dog ikke helt uden risiko for en ledelse at give gaver. Føler medarbejderne, at ledelsen er fedtet eller finder på dårlige firmagaver, spredes sladderen og gaverne får den stik modsatte effekt.

firmagaver

Hvilke gaver fungerer?

Hvis gaverne skuffer medarbejderne, føler de sig ikke værdsat og gaverne risikerer at skabe mistillid i stedet for glæde og medansvar. Det er derfor vigtigt for en ledelse at finde de helt rigtige firmagaver.

1. Gaven skal fortælle noget om firmaet

2. Gaven skal fortælle noget om de ansatte

3. Gaven bør have kvalitet

4. Medarbejderne skal have lyst til at fortælle om firmagaven til venner og familie.Ideer til firmagaver

Ofte opkøbes virksomhedsgaver som restlager af produkter, der ikke blev solgt i den foregående sæson. Den slags gaver kan være udmærket, men der findes også andre muligheder.

Det er altid en god idé at få trykt firmanavn og den enkelte medarbejders navn på gaven. Det skaber tilhørsforhold. Her er mulige ideer til gaver:

1. Lille kokkesæt med skærebræt, et par knive og medarbejderens navn sammen med firmanavnet trykt på forklædet.

2. Picnicsæt med medarbejderens navn sammen med firmanavnet trykt på dugen.

3. Gourmetmad i form af vin, kaviar, foie gras etc. Eventuelt med medarbejderens navn sammen med firmanavnet trykt på vinetiketterne.

4. Tasker, halstørklæder, handsker - evt. med firmanavn og medarbejdernavn påtrykt. 

 
 

Mærkedage:

Andet: