Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

Studentergave

Når den sidste eksamen er overstået, er det naturligt, at venner og især familie forærer studentergaver til den lettede student. Møder man op på selve dagen lige efter eksamen, er der tradition for at give en simpel studentergave. Det drejer sig typisk om en langstilket, rød rose og en flaske champagne, der kan drikkes med studenten.

Hvis der efterfølgende er fest, forventes der dog lidt mere af en studentergave. For vennerne vil det ofte være nok med smågaver i form af bøger, tøj eller vin, men for kæreste eller familie bør en velovestået studentereksamen udløse lidt større studentergaver.

studentergaver

Ideer til studentergaver

For familie eller kæreste er der frit slag, hvad angår studentergave. Her kan gives alt lige fra den samlede danske Encyklopædi til middage, ure og oplevelser.

Her har vi samlet et par konkrete bud på gode studentergaver:

1. Encyklopædien - eller blot et godt etbinds-leksikon
2. Et smukt ur - for eksempel Omega ure eller Guess ure
3. En middag for nærmeste familie på en god restaurant
4. En smuk fyldepen - for eksempel Mont Blanc fyldepen
5. Smykker - øreringe, halskæder etc. F.eks. Pilgrim smykker. Kan også være herresmykker til studenterfyren.
6. Oplevelser i form af kropophold, spa osv. Oplagt for kærester eller ægtepar.Når det gælder studentergaver fra kæresten eller den nærmeste familie, adskiller gaverne sig ikke væsentlig fra runde fødselsdagsdage. At blive student er en stor dag, der vil blive husket i mange år af den glade og forhåbentligt lettede student.

 

 
 

Mærkedage:

Andet: