Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Bodum elkedel – fra klassisk til kitch

En Bodum elkedel er en gave, som på en gang er funktionel og praktisk, men samtidig har stor signalværdi takket være det kreative design. Hos Bodum går man højt op i innovativ funktionalitet, men også designet har stor betydning – en Bodum elkedel tager sig altid smukt ud, og er ikke et plastikrædsel, som man bliver nødt til at gemme væk i køkkenskabet. En Bodum elkedel er et stykke design man bør have stående fremme på køkkenbordet.

Bodums elkedel sortiment er meget anderledes end det gængse elkedel design. Langt størstedelen af de elkedler, du kan finde i handlen, ligner hinanden, men en Bodum elkedel er skabt i et design, som er noget ganske specielt.

>> Bodum elkedeler kan købes her

Design efter stempelkanden

Nogle af elkedlerne i sortimentet sender hilsner til kaffekanden, som det hele startede med hos Bodum, nemlig den berømte stempelkande Bistro.

Bistros design er kendt over hele verden, og du husker sikkert den cylinderformede kande med en knop på toppen, som blev brugt til at presse stemplet ned med. Selv om en Bodum elkedel selvfølgelig ikke har et stempel, går den lille charmerende knap på toppen af låget igen i designet på denne type Bodum elkedel. På en Bodum elkedel bliver knoppen blot brugt til at løfte kedlens låg. Også håndtaget og hældetuden minder, om den vi kender fra Bistro stempelkanden. En ting der dog adskiller sig betydeligt fra den originale stempelkande er elkedlens stålfarvede ydre.

>> Bodum elkedeler kan købes herFindes i mange farver

Inden for de seneste år, er der kommet en nyere, moderne serie af elkedler fra Bodum, som i designudtrykket er meget anderledes end den klassiske variant. Her er der knald på farverne og modellerne er udført i kraftigt plastik. Bodums velkendte logo fremgår tydeligt som en del af designet. En anden karakteristisk detalje, som er kendetegnende for Bodums nyere produkter er de nubrede prikker og det tydelige Bodum-logo, der er en del af designet.

>> Bodum elkedeler kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600