Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Bodum – dansk design

Bodum er en af Danmarks største designvirksomheder indenfor sit felt, og at give et stykke Bodum design i gave vil vække glæde – både herhjemme og i udlandet. Hvem kender ikke stempelkanden ”Bistro” fra 1974? En kaffebrygger, som har kaffen klar i løbet af meget kort tid takket være stemplet, som sørger for, at kaffen ikke bliver grumset. Bistro har vundet et hav at internationale designpriser og er stadig forbilleder for meget af Bodums nyere design.

Men Bodum er selvfølgelig meget andet end stempelkander. Måske kender du de smarte kaffeglas med dobbelt væg, som man sagtens kan holde ved, uden at brænde fingrene, og som ikke går itu, selv om du hælder kogende væske i glasset. Faktisk spænder Bodums sortiment over langt de fleste remedier, du finder i et køkken. Vidste du, at Bodum også producerer urtepotter, praktiske frokostposer i tekstil, kulørte håndmiksere og en lille picnic grill.

>> Bodum kopper og kander kan købes her

Både til unge og ældre

Materialerne du typisk finder i Bodums store sortiment, begrænser sig primært til glas, plastik og stål. Mange af de nyere lanceringer fra Bodum har et gummibånd med smarte, klare farver og et stort og tydeligt Bodum logo printet ind i plastikken. Fordi Bodum er så gode til at skifte design identitet, men stadig står for de samme værdier, om praktiske og uundværlige designprodukter, vil en gave fra Bodum falde i god jord både til den unge såvel som den ældre generation. Samtidig spænder prisniveauet vidt, så næsten uanset hvor mange penge du har at rutte med i gavebudgettet, kan du finde noget hos Bodum.
Bodum forhandles hos blandt andet isenkræmmere og stormagasiner samt i online butikker på nettet.

>> Bodum kopper og kander kan købes her

Kaffe på 5 minutter takket være en Bodum stempelkande
En vaskeægte verdensstjerne. Det er hvad en Bodum stempelkande er. Bodum er en af de danske virksomheder, som nærmest siden sin start i midten af det tyvende århundrede, fik international anerkendelse. Siden dengang har Bodum været kendt som kaffe-elskeres foretrukne designmærke. Dels på grund af det simple design, men også fordi en Bodum kande leverer en sublim og enkel kaffebrygning, som gør, at kaffen er klar i løbet af meget få minutter.
Det store gennembrud for designvirksomheden kom i 1974 med lanceringen af den kendte Bodum stempelkande Bistro. Den karakteristiske Bodum kande i glas, stål og hårdt, sort plast har vundet en masse internationale designpriser, og er brugt og elsket i utallige hjem verden over.

 Bodum kander

I dag fås en Bodum stempelkande i et hav af varianter – både inspireret af den originale Bodum kande, men også designs som er helt anderledes. Fra kander med glas og plast i alskens farver til stålkander med ny termoteknologi. Også tekander med indbygget filter og smarte ’drik på farten’ termokopper med eller uden stempelteknik, kan du give videre til én, som fortjener en særlig gave.

En Bodum kande er noget specielt uanset om det er en termokande, tekande eller en Bodum stempelkande. Det der gør hele forskellen, er det fede design og virksomhedens evne til altid at tænke nyt, og være foran med nye stempelteknikker, og hurtige løsninger der gør en forskel i en travl hverdag. Til gengæld skal du regne med at betale for kvalitet og design, og rækker budgettet ikke til en smart Bodum stempelkande, kan der sikkert blive råd til tilbehør som mælkeskummer, teæg eller frakke til den Bodum kande som gavemodtageren allerede har. Eller til et af de mange andre hverdagsprodukter, som findes i Bodums store sortiment.

>> Bodum kopper og kander kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600