Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Eva er ikke Solo – Eva er Trio

Det danske firma Eva Solo står bag den populære køkkenserie Eva Trio, som blev udviklet i 1977 af den danske designer Ole Palsby. Serien består af porcelæn, glas og diverse grej og udstyr til køkkenet. Serien bliver løbende udviklet af unge designere, som tilfører serien et nyt, moderne pust. Den oprindelige Eva Trio serie har gennem tiden vundet et hav af designpriser og er aldrig gået af mode. Specielt kendetegnende for Eva Trio er Ole Palsbys grydeserie med de karakteristiske greb.

Trio serien fra Eva Solo består af flere forskellige stel af porcelæn, køkkengrej i rustfrit stål og silikone belægning, skærebrætter og fade i træ, bestik, en glasserie og så selvfølgelig den berømte grydeserie som fås i stål, kobber, støbejern og Dura Line serien med slip-let belægning.

>> Eva Trio serien kan købes her

Designer service

Tallerken serien fra Eva Trio blev introduceret med Legio serien designet af Ole Palsby. En minimalistisk serie, som ikke stikker næsen for langt frem, og som er en god og solid serie, man primært vil bruge til hverdag. Siden er serien blevet udvidet og en af de meget spændende og moderne tallerken designs står firmaet 3PART for, nemlig den skæve AMFIO serie, som rent designmæssigt passer perfekt med glasserien fra Eva Trio. En serie, som er nem at samle på og derfor er en nem ide til ønskelisten.

>> Eva Trio serien kan købes herGod kvalitet

Men det er selvfølgelig ikke kun designet, der har gjort Eva Trio serien så populær. Eva Solo er kendt for den gode, danske kvalitet og tankerne bag Eva Trio serien er da også, at produkterne er til for at blive brugt. Dag for dag og år for år.
Eva Solo produkterne bliver også ofte brugt som firmagave og som arbejdsgiver julegave, netop fordi at Eva Solo er kendt for kvalitetsprodukter med godt design og fordi Eva Trio serien er god at samle på, så man hele tiden kan tilføje nye ting til sit køkken og bord.

>> Eva Trio serien kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600