Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Eva trio stegepande

Eva Trio er signatur-serien fra det danske firma Eva Solo – en serie, der aldrig går af mode. Det tidløse design og den holdbare kvalitet er kendt og elsket, og har man først haft en Eva Trio stegepande i hænderne, så slipper man den ikke igen. En gavnlig gave, der vil skabe glæde i mange år.

Den velkendte Eva Trio stegepande har det karakteristisk greb, som er kendt fra hele Eva Trio grydeserien. Serien blev lanceret tilbage i 1977, men selv om den efterhånden har en del år på bagen, er det ikke til at spotte i designudtrykket. Designet er stadig populært og praktisk her mange år efter.

>> Eva Trio stegepander kan købes her

Tåler opvaskemaskine

En Eva Trio stegepande kan eksempelvis sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen, og stegepandens afrundede kanter gør bunden af panden ekstra nemt at komme til med en paletkniv. Manden bag Eva Trio er den kendte designer Ole Palsby, hvis design har vundet et hav af priser.

Stegepanderne i Eva Trio sortimentet spænder over pander af stål med vaflet bund eller slip-let belægning. En enkelt Eva Trio stegepande er udført i en 3-lags konstruktion med kobber på ydersiden og poleret rustfrit stål på indersiden. De såkaldte multistegepander er opbygget med den nyeste teknologi, hvor stegepandens ydre er udført i rustfrist stål, mens den inderste kerne består af aluminium. Den mindste Eva Trio stegepande måler 20 centimeter i diameter, og den største Eva Trio stegepande er 30 centimer i diameter.

>> Eva Trio stegepander kan købes herHolder i årevis

Prisen på en Eva Trio stegepande er i den lidt dyrere ende af skalaen for stegepander, og prisspændet forholdsvis snævert fra den ene variant til den anden. Til gengæld for den høje pris får modtageren en gave, som kan bruges i mange år frem over, og som er skabt til at blive brugt igen og igen.
Eva Trio forhandles hos langt de fleste isenkræmmere, men en Eva Trio stegepande kan også erhverves på nettet i enten Eva Solos egen webshop eller i en af de mange andre online butikker, der forhandler det populære mærke.

>> Eva Trio stegepander kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600