Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Holmegaard glas

Til dem, der sætter pris på solide og klassiske brands er Holmegaard Glas et oplagt valg. Virksomheden er legendarisk for sine eksklusive serier af stilige glas (drikkeglas, glasskåle, glasfade m.v.), der henvender sig til det modne og bevidste publikum, der går efter det rigtige design. Både unge og gamle er i målgruppen, men det er den mere etablerede af slagsen, for Holmegaards mange produkter taler til det velindrettede hjem, hvor mærkevarer af høj kvalitet er et hyppigt indslag.

>> Holmegaard glas kan købes her

Lang historie

Holmegaards historie er lang og spændende. Den starter i 1823, da Holmegaard Mose blev den første ramme om Holmegaard glas. Dengang var der tale om en meget begrænset produktion, men i løbet af 1900-tallet kom Holmegaard for alvor på banen. Man introducerede bl.a. kunstnere som designere af de mange glasvarer.

Denne skik er bevaret helt ind i vor tid, hvor kendte kunstnere sidder og designer og producerer Holmegaard glas, der således fuldender en lang og stolt tradition, der har gjort mærket kendt langt ude over Danmarks grænser. Det er ikke sjældent at man hører turister nævne Holmegaard design, især de mere velbeslåede af slagsen.

>> Holmegaard glas kan købes herHolmegaards produktlinie er yderst bred og varieret. Her finder man alt fra glas i juledesign, påskeæg (efter sæson) samt div. glasserier. Derudover findes boligartikler, der tæller alt fra potteskjulere over glasvaser til smarte glasskulpturer – Holmegaards verden er mangfoldig! En anden specialitet er Holmegaards sortiment i lamper, der er både eksklusive og tilgængelige – i det mindste hvad design angår.

I dag lyder nogle af kaldenavnene på de skønne glasserier Klukflasken, Malene, Aida, Ballet, Det Danske Glas, Fontaine, Opera, Perfection, Skibsglas og mange, mange andre. Alle er glassene spændende og smukke, de er elegante og gennemførte i design – og så er håndværket i topklasse. Der findes de, der mener at et smukt glas forhøjer nydelsen ved at drikke. Til dem er Holmegaard perfekt.

>> Holmegaard glas kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

Adresse:
Holmegaard A/S
Glasværksvej 54
4684 Holmegaard
--------------------