Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Kenwood køkkenmaskine

En Kenwood køkkenmaskine er perfekt til tilberedning af mad og brød. En Kenwood Major blander, ælter og slår, alt efter hvilken krog eller piskeris du klikker på maskinen.

Både Kenwood Major og Kenwood Chef køkkenmaskinerne har fire fastgøringspunkter: et højhastigheds og et medium hastigheds punkt i toppen af maskinen, som er skjult under toplåget. Et langsomt roterende punkt for enden af maskinen, som kan bruges til at fremstille pasta eller hakke kød, og så selvfølgelig det nederste fastgøringspunkt, hvor du fastgør piskeris, dejkrog og det specielle K-piskeris, som Kenwood køkkenmaskiner er kendt for. Alle disse fastgøringspunkter er til for, at du kan sætte blender, juicepresser, foodprocessor, pastamaskine og mange andre tilbehørsdele på apparatet.

Mulighed for tilbehør

Har du først givet en Kenwood Major maskine i gave, har du gaveidéer til mange år frem over, for tilbehør som ovenstående skal købes separat.
Det som gør Kenwood køkkenmaskiner så specielle er måden som piskeris, dejkrog og andre dele bliver roteret på – som en planetarisk bane. Det betyder at dejen, farsen eller blandingen i skålen bliver mikset godt og grundigt sammen.
Ønsker du dig tilbehør til en Kenwood Major maskine, så husk at skrive på ønskesedlen, at det er til en Major model. Du kan nemlig ikke bruge tilbehør til andre Kenwood køkkenmaskiner på Major modellen.Bedste kvalitet

For at give en Kenwood køkkenmaskine i gave, skal du afsætte fra omkring tusinde kroner i gavebudgettet. Dog får du en mere kraftfuld og alsidig Kenwood køkkenmaskine, hvis du afsætter et par tusinde. Den dyreste Kenwood køkkenmaskine koster knap 5000 kroner, men så får du også den bedste kvalitet og nyeste teknologi.

Den smarte Kenwood køkkenmaskine forhandles hos visse isenkræmmer-kæder som Imerco og i Elgiganten og flere webshops, der handler med køkkenmaskiner.
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600