Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

KitchenAid blender

KitchenAid blenderen er en af de mest kraftfulde blendere, der findes på markedet. Blenderen har vundet utallige funktionalitetstest og scorer top point, både hvad angår funktionalitet og design. Ultra Power blenderen fra KitchenAid kan knuse isterninger uden problemer. Glasset er super kraftigt og er skabt til at kunne holde til slyngkraften, drevet af den stærke motor. Basen er skabt af metal, så blenderen står fast når den arbejder. De knivskarpe blenderblade er skabt til at knuse is og sørge for, at blande massen grundigt og jævnt.

>> KitchenAid blendere kan købes her

Nem at betjene

En KitchenAid blender er forholdsvis nem at betjene. På displayet på forsiden af maskinen, kan du vælge, hvilken type program, du vil bruge. De smarte symboler er intuitive, så du nemt kan komme i gang. Desuden er displayet nemt at tørre over med en klud og holde rent og pænt.

Blenderen fås i en smart retro design og den mest populære model er nok den knaldrøde Empire Red. Blenderen fås dog i et større farveudvalg, som matcher med KitchenAids andre køkkenprodukter i Artisan-serien. Du kan blandt andet læse mere om KitchenAid røremaskinen og resten af de populære sortiment andet steds på hjemmesiden her. Er du ikke så meget til knaldrød eller andre pangfarver, fås denne KitchenAid blender i flere grå nuancer samt i hvid og sort.

>> KitchenAid blendere kan købes herKraftfuld

Som gaveindkøber kan du måske kvie dig lidt over prisen, men en KitchenAid blender er ikke som andre blendere på markedet. Den er absolut bedre end mange af de blendere, du kan købe hos isenkræmmeren, og når du først en gang har vænnet dig til den kraftfulde KitchenAid blender, så har du ikke lyst til at skifte den ud.

>> KitchenAid blendere kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600