Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

KitchenAid røremaskine

Den kraftfulde KitchenAid røremaskine er enormt nemt at håndtere. Du behøver ikke at være finmekaniker for at sætte røremaskinen i gang – det sværeste er nok i virkeligheden at følge opskriften.

Maskinen har ti hastigheder, og alt du skal gøre for at sætte den i gang, er at vælge hastighed. Der er ikke en masse knappe og dippedutter, som du skal tage stilling til.

>> KitchenAid røremaskiner kan købes her

Lækkert design

Den amerikanske KitchenAid røremaskine blev skabt i starten af det tyvende århundrede og var en køkkenhjælp til den amerikanske husmor, som navnet også antyder. Maskinen blev for alvor populær efter designet blev lavet om i 1930’erne, og i 1950’erne blev den robuste KitchenAid røremaskine igen lavet om.

Den lidt kedlige KitchenAid røremaskine fik en ordentlig farveklat og blev staks lidt mere lækker at se på end de eller metalgrå design. Mange af farverne fra dengang er stadig nogle af de mest populære. Du har sikker set en KitchenAid røremaskine med den røde ’Empire red’, som ofte bliver vist i boligmagasiner. En KitchenAid røremaskine kan dog fås i mere neddæmpede farver, blandt andet en serie af grå farver.

>> KitchenAid røremaskiner kan købes her

Da den amerikanske KitchenAid røremaskine blev introduceret i Danmark i 1990’erne blev den straks meget populær, og den dag i dag figurerer den stadig på mange ønskesedler. Der er mange der er faldet for retro-designet på en KitchenAid røremaskine, og de fleste, der ejer en KitchenAid røremaskine, lader den stolt stå fremme på køkkenbordet.Del af serie

I samme serie fra KitchenAid fås også en blender, food processor, toaster, kaffekværn, vaffeljern og espressomaskine, så du kan fylde dit køkken op med retro apparater.

Den populære KitchenAid røremaskine må siges at ligge i den dyre ende af gaveskalaen. En maskine koster nogle tusinde kroner, og de dyreste modeller kan løbe op på små 10.000 kr. Du kan være heldig at finde en af de billigere modeller på udsalg i Bilka, men det er en maskine af høj kvalitet og så følger prisen med.

>> KitchenAid røremaskiner kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600