Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Magimix – magi i køkkenet

En food processor, der kan forvandle den mest genstridige fars til frikadeller og en juicepresser, der kan presse saften ud af hvilken som helst frugt eller grøntsag. Magimix skaber magi i køkkenet, og derfor er det en glimrende gaveide til køkken-entusiasten.

Magimix er et fransk mærke, som laver alle slags skønne hjælpemidler til køkkenet. Mest kendt er nok den gode Magimix food processor, som har ry for, at være en af de mest stabile maskiner, du kan komme i nærheden af til privat brug.

>> Magimix foodprocessor kan købes her

Inspireret af industrimaskinen

Maskinen er til hjemmebrug, men udviklet med industrimaskinen som forbillede. Mange kan måske huske Magimix food processoren fra 1970’erne. Designet har dog fået et nyt og meget mere moderne udseende siden den gang.

Foruden food processoren har du måske hørt om juicepresseren, der kan lave alt om til juice. En fantastisk maskine, som presser saften ud af enhver frugt og grøntsag.

Af andre produkter i sortimentet fra Magaimix kan nævnes en dampkoger, som tilbereder din mad under tryk. En utrolig sund og nærende måde, at tilberede maden på, hvor vitaminerne ikke går tabt ved tilberedningen.

>> Magimix foodprocessor kan købes her

Magimix er fast inventar i de fleste amerikanske hjem, men på grund af prisen herhjemme, er der ikke mange, der går ud og investerer i en maskine i dette prisniveau. Derfor vil en gave fra Magimix gøre stor glæde – for det er ikke bare lige en maskinen man smutter ud og køber.Anderledes design

En lidt sjov gaveidé fra Magimix kunne være toasteren, hvor du putter brødet ind i maskinen fra oven og herefter kan holde øje med brødet gennem glasvinduerne på siden af toasteren. En sjov og anderledes løsning på en klassisk toastmaskine.

På gavebudgettet skal du afsætte et par tusind kroner, og både food processor og juicepresser fra Magimix ligger nogenlunde tæt, hvad angår prisniveau. Magimix forhandles blandt andet i Magasin og hos flere store danske isenkræmmere, som forhandler elektriske køkkenapparater.

>> Magimix foodprocessor kan købes her
 

Køkkengrej:

Mærkegrej:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600