Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Biotherm Creme

Det ligger næsten i ordet, at Biotherm creme hører til i den naturlige, hudvenlige ende af skalaen for lotion og kosmetik. Da huden er en levende organisme, der påvirkes af omgivelserne, de skiftende årstider, livsstil og naturligt nok også af ældningsprocessen, er det ikke lige meget, hvad man smører sig ind i. Det ved producenterne af Biotherm creme. Og derfor gør de alt, hvad de kan for at vejlede kunderne korrekt.

biotherm creme

Re plankton

Historien om Biotherm creme er ganske interessant: I begyndelsen af det 20. århundrede opdagede en fransk biolog, at mineralvandet under Pyrenæerne i det sydlige Frankrig indeholdt det såkaldte ”thermal plankton”, som er nøglen til en sund, smuk og smidig hud. Han tog patent på sine opdagelser og begyndte at producere de første krukker med Biotherm creme. Navnet Biotherm er således en kombination af mandens uddannelse (Biolog) og af cremens grundsubstand (Thermal Plankton), der stadig findes i alle firmaets produkter.

Det rene ekstrakt af Thermal Plankton, som altså findes i enhver tube Biotherm creme, er anerkendt i videnskabelige kredse for dets usædvanlige evne til at bringe huden i naturlig balance pga. dets store biologiske lighed med hudens celler. Thermal Plankton har også andre gode egenskaber, der nærer og forynger huden, f.eks. indeholder det oligo-elementer, mineralske salte, proteiner og sukkerstoffer som er essentielle elementer for en sund og velfungerende hud i perfekt balance.Der er efterhånden rigtig mange forskellige typer Biotherm creme på markedet, både til kvinder og til mænd. Fælles for dem, er de kombinerer 1) en forståelse for huden og de udfordringer den møder omkring sig, 2) kildevandets stimulerende effekt kombineret med rene, naturlige aktive ingredienser, 3) lette konsistenser og forunderlige dufte.

Med Biotherm creme får din hud simpelthen en smukkere udstråling. Den bliver dejlig blød og behagelig, mere naturlig og mindre udsat for udslet, allergi og ubehagelig irritation.
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Biotherm Homepage

Her kan du købe:
Matas
--------------------