Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Clarins Creme

Der ligger mere end 50 års erfaring og udvikling bag, når du drejer låget på krukken med Clarins creme. Firmaet har en enestående viden om kvinders skønhedsproblemer og naturens egne magiske ingredienser, der kan afhjælpe disse problemer. En af hemmelighederne bag succesen er, at Clarins altid har foretrukket ingredienser af naturlig oprindelse. De naturlige materialer suppleres af den nyeste teknologi for at opnå de bedste resultater.

clarins creme

Populær i mere end 150 lande

Firmaets grundlægger, Jacques Courtin-Clarins, udviklede den første Clarins creme i 1954, da han som ung medicinstuderende begyndte at interessere sig for huden, ikke mindst den kvindelige; ”Jeg skabte Clarins ud fra kærlighed til og respekt for kvinders skønhed”, har han siden udtalt.

Den første Clarins creme havde pæn succes i Frankrig, men eventyret begyndte først for alvor, da firmaet to årtier senere (dvs. i 70erne) tog springet over grænserne og begyndte at udvide markedsføringen markant. Siden er det gået hurtigt, og firmaet er i dag et stærkt brand blandt selvbevidste kvinder verden over: således kan man i dag købe Clarins i mere end 150 lande.Men det er ikke kun kvinder, der smører kroppen ind i Clarins creme. For nyligt lancerede firmaet nemlig en serie til mænd (ClarinsMen), hvad de andre store kosmetikfirmaer også har gjort. Den moderne mand vil også være lækker og udstråle sundhed og overskud.

I de såkaldte Clarins Institutter er det muligt at få kompetent vejledning i brugen af Clarins creme. Disse institutter er berømte for deres faglige ekspertise og vejledning. Det første Institut i Danmark så dagens lys i oktober måned 1996 på 5.sal i Illum i København. Firmaet skriver; ”Det er Clarins’ ufravigelige mål, at uanset på hvilket Clarins Institut i verden en Clarins-behandling udføres, opleves den samme høje kvalitet og ekspertise”. Dette kan lade sig gøre, fordi alle Clarins kosmetologer er uddannet fra hovedkontoret i Paris, hvor de bliver Clarins-certificerede kosmetologer.
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Claris Homepage

Her kan du købe:
Matas
--------------------