Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Clinique creme

1968 er ikke bare studenterrevolutionens år. Det er også året, hvor den første Clinique creme blev lanceret. Dengang var cremen den første i verden, som ikke alene var udviklet af hudlæger, men også allergitestet og 100 % uparfumeret, hvad der gjorde den egnet for folk med sart hud. Sådan er det stadig, men siden dengang er produktudvalget steget markant. Man har valgt at holde fast i den skånsomme, ekstremt hudvenlige produktion, og det er en af forklaringerne på succesen bag Clinique creme, der sammen med de øvrige produkter fra Clinique udgør et af verdens største plejeserier.

billede af clinique creme

3-trins hudplejesystem

I en tid, hvor utallige mennesker døjer med allergiske komplikationer, er det fx godt at vide, at enhver Clinique creme er testet på 600 mennesker, som op til 12 gange har fået cremen på kroppen – og at ingen af disse har slået ud. Hver test foregår efter kliniske retningslinier udviklet af de hudlæger, der er selve grundlaget for Clinique creme. Hvis der bare én gang under de samlede 7.200 tests sker en allergisk reaktion, ændres formlen.
Der er absolut ingen parfume i Clinique creme, da netop parfumen, ifølge eksperter, er en af de mest almindelige udløsere af allergi og irritation i huden. Duftolier, der kun har til formål at dække over skrappe ingredienser, fravælges altså. Hjørnestenen i Clinique creme er det såkaldte ”3-Trins hudplejesystemet”, der renser, exfolierer og fugter huden på en enkel og logisk måde.Filosofien bag Clinique creme er enkel: Alle fortjener en smuk hud. Derfor er Cliniques produkter skræddersyede præcis til din hudtype og dine behov. Samtidig gør firmaet en dyd ud af at uddanne sine egne konsulenter, der således er specialister i hudpleje og makeup. Konsulentens job er at lytte, analysere og anbefale produkter til netop dit behov. Det er efter sigende lykkedes, for firmaet siger selv, at det har ”hjulpet millioner af kvinder og mænd til at få en smuk hud”.
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Clinique Homepage

Her kan du købe:
Matas
--------------------