Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Garnier creme

Filosofien bag Garnier creme er ganske enkel: Alle har skønheden i sig. Alle besidder deres egen naturlige skønhed, og alle har på en eller anden måde kraften til at lade den skinne igennem. Cremerne er både beriget med ingredienser og inspiration fra naturen.

Det er typisk den selvbevidste kvinde, som smører huden i Garnier creme. Men samtidig er det en kvinde, der accepterer sig selv og ikke lader sig herse af alverdens modetyranner. Huden er jo kroppens indpakningspapir, og den skal gerne afspejle indre vitalitet. Det er ikke alene vigtigt, hvad man putter i munden, men også hvad man smører på huden. Derfor er alle firmaets produkter fremstillet af naturens bedste materialer.

garnier creme

Creme med socialt ansvar

Udbuddet af Garnier creme er stort og varieret. Du kan få en eukalyptus-baseret creme (Garnier Plus), der bekæmper uren hud og renser huden i dybden. Du kan få creme, der opstrammer huden og modvirker de første tegn på ældning (Garnier Nutrionist). Du kan få en antirynke-creme (Ultralift), hvor ingefær er den primære ingrediens. Du kan få en plejende creme mod slap hud (Re-density), baseret på soja. Og endelig kan du få en renseserie (Cleansensity), som består af ekstrakten fra åkandeblomster, der tilmeder beroliger huden. Sortimentet dækker altså spektret fra tidlig ungdom til sen alderdom.Når nu Garnier creme gør brug af de bedste ingredienser til at fremstille teknologisk avancerede produkter, giver det mening, at firmet samtidig giver lidt tilbage til naturen. Derfor hjælper man ikke alene sin egen hud, når man køber Garnier creme, men også FNs ”Plant for Planeten”-kampagne. Vi skal nemlig ikke kun passe godt på os selv, men også på planeten som sådan, siger firmaet. Målet er derfor at plante 1 milliard træer om året. Eller som firmaet selv formulerer det: ”Kort sagt, kan man sige, at vi låner fra naturen, men at vi samtidig giver noget tilbage ved at støtte FN´s Plant for Planeten kampagne. Garnier Hudpleje tager med andre ord et socialt ansvar”.

Garnier er en del af L'Oreal.
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Garnier homepage

 

Nærmeste adresse:

L'Oreal Danmark
Stationsparken 37
2600 Glostrup