Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Kosmetik

Sammen med sundhedsartikler er kosmetik blandt de mest købte varer på nettet. I forhold til f.eks. tøj er kosmetik en dejlig konkret vare, og hvis du kender dit mærke, er det praktisk og billigt at købe din kosmetik via internettet.

Det gælder alt fra cremer til renseprodukter, dagcremer, masker, tonic, lotions etc. I den senere tid er der dog kommet meget fokus på sundhed og evt. kemikalier i kosmetik-produkter, og derfor er det en god idé at undersøge varen, før du køber den.

kosmetik

Er min kosmetik ufarlig?

Flere og flere forbrugere søger sundhedsfaglige råd og rådgivning, når badeværelseshylden skal fyldes med cremer, hårfarve, make-up og selvbruner. Derfor er Miljøstyrelsen nu gået på nettet med en guide, der gør det lettere at få fakta og gode råd om kosmetik og skønhedsplejeprodukter. Se miljøstyrelsen råd om kosmetik.Sikkerhed på internettet

Når du køber kosmetik på nettet er sundheden ikke det eneste, du skal tænke på. Sikkerhed ved køb på nettet er en anden sag. Grundlæggende er det dog sikkert. Læs mere på Supergavers guide til sikker handel på internettet.

Køb af kosmetik i EU og USA

Køber du parfume i EU eller USA gælder særlige regler. For eksempel skal du både betale told og dansk moms ved indførslen, når du køber fra USA.

Du kan læse mere om reglerne på Supergavers guide til køb af vare uden for Danmark.

 
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600