Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Nivea creme

Hvis man spørger 100 mennesker om vejen til en blød og smidig hud, vil rigtig mange sige: Køb noget Nivea creme, for stort set alle har fra barnsben af fået kinder og hænder smurt ind i creme fra den karakteristiske dybblå dåse. Huden holder simpelthen af Nivea creme, der som firmaet skriver ” tilfører huden alt det, den har brug for for at forblive ren, frisk og blød. ”

Det gode ved Nivea creme er blandt andet, at den indeholder hudens eget såkaldte ”eucerit”, som er en unik fugtgivende ingrediens. Og det er ikke småting, ansigtet dagligt udsættes for, hvad angår eksterne påvirkninger: Klimaforhold (varme/kulde), UV-stråler og forurening påvirker alt sammen ansigtshuden mere end resten af huden, som er dækket af tøj. Derfor er det vigtigt at bruge den rigtige Nivea creme.

nivea creme dåse

Latin for "snehvidt"

Udvalget af Nivea creme er stort, for ikke at sige enormt, og der findes fyldige vejledninger på nettet og i diverse forretninger. Hvilken hudpleje, der bedst passer til dig, afhænger af flere forskellige faktorer som f.eks. din hudtype, hudens tilstand (f.eks. irritation fra tør luft eller lokaler med aircondition) og ydre påvirkninger (f.eks. UV-stråler samt varme og kulde). Derudover varierer hudens tilstand alt efter hvilken årstid, det er, og hvilket arbejde, du har. Hvis du fx sidder på kontor (med tør luft), skal du bruge en anden Nivea creme, end hvis du har et udendørs arbejde, fuld af frisk luft.

Historien om Nivea creme går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, da den tyske familien Beiersdorf udviklede en vand-i-olie-baseret hudcreme. Det var første gang i verdenshistorien, at en sådan stabil emulsion var lykkedes. Straks efter navngav firmaets ejer den nye skinnende hvide creme ”Nivea, der er latin og betyder snehvidt.Siden 1930erne kom der andet end Nivea creme fra firmaets hastigt voksende fabrikker. Man begyndte at producerer sololier, barbercreme, shampo og forskellige ansigtstonere. Efter 2. Verdenskrig begyndte det at gå stærkt. Nivea ekspanderede over hele verden, og i dag er Nivea creme en selvfølgelig del af sortimentet verden over – selv strandkiosken i den lille forladt landby i Indien sælger de dybblå dåser.
 

 


 

Kosmetik:

Hudpleje:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Nivea Homepage

Her kan du købe:
Matas
--------------------