Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Brio dukkevogn – magen til mors

Med en Brio dukkevogn får den lille pige en naturtro legetøjs barnevogn, der har stor lighed med den barnevogn, som hun netop selv har vokset sig for stor til.

Den fine Brio barnevogn er perfekt, når der skal leges far, mor og børn eller når Dukke-Lise skal med på tur. En Brio barnevogn ligner fuldstændig mors og er en naturtro kopi af en barnevogn til rigtige babyer. Stellet er udført i aluminium og liften har flot stofbetræk i rigtige pigefarver som rød og lyserød eller med flot mønster. Dækkene er brede og udført i gummi, og denne Brio dukkevogn har desuden fodbremse og indkøbsnet under vognen.

Barnevogn eller klapvogn

Fra gulvet til håndtaget måler den flotte Brio dukkevogn 77 centimeter og passer til piger fra tre år og opefter. Desuden kan man købe et regnslag til denne Brio barnevogn, så man også kan gå tur selv om det regner. En utrolig naturtro oplevelse, som en pige kan få timevis til at gå med.

I samme serie som Brio barnevogne er også en naturtro Brio klapvogn. Denne Brio klapvogn er en tro kopi af den de voksne bruger og det er kun størrelsen, som afslører at denne Brio klapvogn er til børn.

Til småpiger, der ønsker sig både en Brio klapvogn og barnevogn, kan man købe den smarte kombi-vogn, som kan justeres alt efter om man er i humør til at Dukke-Lise skal sove til middag eller sidde op i sin klapvogn. Liften kan tages ud og har gode bærehåndtag.Nem at rengøre

Vognen er nem at gøre ren og stoffet kan tørres over med en våd klud. Denne Bio dukkevogn har desuden justerbart håndtag, så vognen kan tilpasses børn i forskellig alder og med forskellig højde. Til de aller mindste som netop er ved at lære at gå, har Brio også en klassisk dukkevogn af træ med Hello Kitty, som kan bruges af børn fra 19 måneder.
 

 


 

Legetøj:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600