Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

LEGO spil – fantasifulde og lærerige

Indenfor de seneste år er det danske verdensfirma LEGO begyndt at udvikle LEGO spil: brætspil hvor LEGO klodsen selvfølgelig spiller en stor rolle. De nye LEGO spil har allerede vundet flere priser, blandt andet Minotaurus spillet, der vandt Årets Familiespil lige efter udgivelsen.

Omdrejningspunktet om de sjove LEGO spil for familien er den specielle terning, og så selvfølgelig at spillene indeholder LEGO klodser, som er en stor del af spillet. I nogle af spillene er der en spilleplade (selvfølgelig en byggeplade, der passer til LEGO klodserne), mens andre spil er uden spilleplade, men stadig med den farverige terning. Gennemgående for spillene er, at det gælder om at bruge sin fantasi og om at bygge noget med LEGO klodserne.

For hele familien

LEGO brætspil koster det samme som andre brætspil til familien. Et LEGO spil er en god gave, fordi det er en gave, som kan samle familien om et hyggeligt spil, samtidig med at barnets fantasi og taktiske evner bliver udfordret. De billigste spil fås til knap hundrede kroner og op til et par hundrede kroner for nogle af de større spil.

På LEGOs hjemmeside, kan du også finde computerspil til børn i alle aldre – fra puslespil til DUBLO-børnene og til mere avancerede computerspil som LEGO Universe, hvor også voksne kan være med. De sjove online LEGO spil er multiplayer spil, hvor du spiller spillet sammen med andre fra hele verden i et skønt LEGO Univers.Også elektronisk

For at spille LEGO Universe skal man først købe spillet. Det gør du enten i legetøjs- og computerspilforretninger eller downloader det smarte LEGO spil via LEGOs hjemmeside. Når du har købt LEGO spillet, kan du spille det på LEGOs hjemmeside. Vær opmærksom på, at hvis du giver LEGO Universe i gave, så skal gavemodtageren betale et månedligt medlemsgebyr for at kunne blive ved med at spille.
 

 


 

Legetøj:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600