Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Lundby dukkehus – nostalgisk pigedrøm

De fleste voksne kvinder der engang var små piger kan huske det fine Lundby dukkehus, som mange havde stående på værelset. Det klassiske Småland dukkehus står den dag i dag i utallige danske pige værelser og der bliver leget lige så meget med de fine legehuse, som for over 60 år siden, hvor det svenske Lundby dukkehus kom til verden. I dag er der kommet mere moderne interiør og tapetdessiner i dukkehuset for Lundby dukkehus tilpasser sig altid tiden.

Flere størrelser og typer

Det søde Lundby dukkehus fås i flere forskellige serier. Det traditionelle Småland dukkehus fra Lundby fås med soveværelse, tv-stue, hall, køkken og badeværelse. Det er det Lundby dukkehus, som har stået på langt de fleste pigeværelser gennem tiden. Dukkehuset måler 70 x 26 x 39 cm og man kan desuden få en underetage med 2 ekstra værelser, hvis dukkefamilien bliver større.

To nyere huse er siden kommet til serien af Lundby dukkehuse. Det store lækre Stockholm dukkehus er designet af arkitekter, som et moderne hus med to terrasser, soveværelse, køkken/alrum og badeværelse. I bunden af dukkehuset er der en skuffe, som man kan trække ud og så har man endnu en terrasse med lækker swimming pool og stengulv.
Det sidste nye Lundby dukkehus er dukkernes sommerhus, hvor der er et stort værelse og plads til et hyggeligt udekøkken eller værksted.Masser af tilbehør

Til alle dukkehusene hører der masser af tilbehør i forskellige stilarter – ligesom man kan købe til et rigtigt hjem.

Et Lundby dukkehus er en gave som en lille pige på 3-4 år og opefter vil blive rigtig glad for. Husene koster fra 500- 600 kroner og tilbehøret fås i mange prisklasser. Har gavemodtageren allerede et Lundby dukkehus kan du nemt finde en af de mange fine stykker tilbehør at give i gave.
 

 


 

Legetøj:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600