Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

 

cohiba cigar

Smagen af en Cohiba cigar er noget ud over det sædvanlige. En cigar består som bekendt af tæt rullet bundter af tørret og fermenteret tobak. Man sætter ild i den ene ende, og suger i den anden, så røgen kommer ind i rygerens mund. Denne beskrivelse blev af de indfødte kaldet for Cohiba. Siden blev det navnet på det stolte cubanske cigarmærke, som går for at være et af verdens bedste.

Siglo-serierne

Cohiba Cigar

De første kommercielle udgaver af den meget efterspurgte Cohiba cigar var ”Lancero”, ”Corona Especial” og ”Panetela”, som senere (i 1989) blev efterfulgt af ”Esplendio”, ”Robusto” og ”Exquisito”. I 1992 opstod ”Siglo-serierne” (siglo betyder århundrede) til minde om 500-året for Columbus' opdagelse af Caribien.

Cubanerne har aldrig slækket på kvaliteten af cohibaen, selv om produktionen er gået gevaldigt i vejret. Kun de bedste råvarer benyttes i produktionen af den eksklusive Cohiba cigar. Tobakken udvælges fra de ypperste marker i San Luis og San Juan y Martinez zonerne på Cuba. Oprindeligt blev en Cohiba cigar rullet på El Laguito-fabriken uden for Havana. Men senere blev produktionen udviddet til flere andre fabrikker på øen. 

I midten af 1990erne eksploderede interessen for cigarer. Og i den forbindelse gik der kult i at kunne trække en Cohiba cigar frem efter middagen og synke ned i de tunge lædermøbler i herreværelset. Kvinderne har også fået øje på den store nydelse, som er forbundet med en god cubaner.

På grund af den meget store efterspørgsel af cigarer i 1990erne, måtte mange opgive glæden at ryge en Cohiba cigar. Enten fordi de ikke havde råd, eller fordi Cohibaen simpelthen ikke kunne skaffes. For andre aftog trenden og nyhedsværdien. I 2005 var cigarpriserne faldet til et fornuftigt niveau, og i dag er det ikke længere svært at skaffe en Cohiba.

 

 

 

Mad:

Drikke:

Rygning:

Shopping Image Banner 120 x 600

Her kan du købe:


Scandinavian House Of Cigars
Magleholm 7
2600 Glostrup

Nobels Cigars A/S
Ndr. Ringvej 25
4800 Nykøbing F