Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Gin

Berømt og berygtet er gin. En super-spirituøs festdrik, der kan nydes i drinks såvel som ”on the rocks”. Den er kendetegnet ved sin smag og duft af gran. En af de mest almindelige typer er London Dry gin. Denne gin bliver fremstillet af neutral gransprit, der bliver destilleret over flere gange. Derudover indeholder London Dry gin et strejf af appelsinskal. Dette skyldes ganske enkelt, at der tilsættes appelsin- og citronskaller i visse led i produktionen.

Der findes også andre typer af gin. Genever og Plymouth er bare nogle af de mange forskellige mærker. De varierer meget i pris – og i kvalitet. Man skal gøre op med sig selv, om man vil drikke gin for smagen eller for procenterne. De fleste benytter nemlig gin som basis for fantasifulde drinks, hvoraf gin/tonic måske er den allermest kendte.

Populær drik i Danmark

En flaske London Dry gin kan fås i stort set alle supermarkeder og kiosker. Den er hverken specielt billig eller dyr, og dens status skyldes formentlig mærkets berømmelse. Som igen skyldes en lang tradition for ihærdig markedsføring.

I Danmark er gin med årene blevet en yderst berømt drik. Der findes de, der går til fest med en flaske gin og en halvanden liter lemon sodavand. Men så er der også rigeligt til at dele ud af. For Gin smager faktisk rigtig godt – men det slår som en hammer. Graden af tømmermænd går ofte hånd i hånd med hvor godt et produkt, man har drukket.En billig gin kan med andre ord give en forfærdelig hovedpine dagen derpå, mens en mere eksklusiv flaske ikke nødvendigvis behøver efterlade de store smerter, når solen igen står op. Sådan forholder det sig i øvrigt med sprit af alle slags. Billige produkter er ofte fremstillet af restaffald fra de dyrere mærker, og de har et højere indhold af ”giftstoffer”, som kroppen har besvær med at udskille igen.

 

 

Mad:

Drikke:

Rygning:

Shopping Image Banner 120 x 600