Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Reduxin - slankekur med virkning

Er du en af dem, der har prøvet utallige slankekure for bare at finde ud af, at du en måned senere har den samme vægt, som du begyndte med – eller måske endda har taget lidt på?

Så har du det samme problem, som mange andre, der forsøger at tabe sig. Mange af de almindelige slankekure er baseret på, at man nærmest skal sulte sig i ugevis, og disse kure er nærmest umulige og uudholdelige at gennemføre.

DER ER KOMMET ET NYT ALTERNATIV TIL REDUXIN:

Læs mere om den alternative løsning: GRATIS vareprøve her


Ny opdagelse

Lykkes det endelig at gennemføre kuren, tager man straks på bagefter, og det er hverken godt for kroppen eller forbrændingen.

Kosttilskudet Reduxin er et nyt produkt, som er fundamentalt anderledes. I stedet for at sulte dig i ugevis, kan du bevare dine normale spisevaner, men ved at supplere med Reduxin kan du tabe dig på en måde, som er stabil og vedvarende.

DER ER KOMMET ET NYT ALTERNATIV TIL REDUXIN:

Læs mere om den alternative løsning: GRATIS vareprøve her

Reduxin er et kosttilskud, der indeholder et ekstrakt af det naturlige virkestof phaseolamin fra hvide havebønner. Det specielle ved dette ekstrakt er, at det hæmmer fordøjelsesenzymet amylase. Dette enzym skal bruges til at nedbryde stivelse til sukker, som kroppen bruger som brændstof. Da denne nedbrydning reduceres kraftigt, vil stivelsen i stedet fortsætte med at blive fordøjet. På den måde får kroppen de nødvendige næringsstoffer (vitaminer, salte, mineraler, fedt og proteiner) fra alt, du spisere. Men den får bare ikke en del af energien fra stivelsen.

Dobbelt blindtest

Kroppens fordøjelse fortsætter sine funktioner som normalt. Kroppen registrerer et energiunderskud og henter derfor energi fra sine depoter, dvs. dit kropsfedt. Og så er vægttabet i gang - du er på vej mod din idealvæg! I Reduxin har man tilsat ekstra meget af virkestoffet, hele 500 mg phaseolamin pr. tablet. Det medfører, at du opnår en optimal kaloriereduktion og dermed kraftig tæring på kroppens fedtdepoter.
Det er let at illustrere, hvordan en sådan "stivelsesblokerer" egentlig fungerer. Forestil dig, at en kvinde dagligt spiser 2000 kalorier. Ca. 1200 af de kalorier kommer fra stivelse i brød, pasta, ris og kartofler. Phaseolaminen i Reduxin kan blokere hele 65% af dem. Det betyder et kalorietab på omkring 780 kcal, eller ca. to timers cykling i jævnt tempo. Det er et helt kilo kropsfedt på bare ti dage. Og så har du endda ikke gjort noget for det selv. Tænk, hvad det kan blive til, hvis du samtidig ændrer dit aktivitetsniveau en lille smule.

I Milano i Italien er der blevet gennemført en 30 dages dobbelt blindtest på 60 personer. Deltagerne var både kvinder og mænd i alderen 20-45 år, som alle havde haft en overvægt på 5-15 kg de sidste 6 måneder. Halvdelen af deltagerne fik phaseolamin, mens den anden halvdel fik placebopiller (det vil sige snydepiller).

Resultatet for dem, der fik 500 mg phaseolamin en gang om dagen inden et stivelsesrigt måltid, viste efter 30 dage et gennemsnitligt vægttab på 2,93 kg – altså næsten 3 kg. Den daglige dosis af Reduxin indeholder hele 1000 mg phaseolamin.

Reduxin staves ofte forkert på følgende måder: Reduksin, Redusin, Redukin osv., men produktets korrekte stavemåde er: Reduxin.
Lige nu kan du få en gratis vareprøve på Reduxin – det eneste, du betaler er 69 kr. for ekspedition og levering.

DER ER KOMMET ET NYT ALTERNATIV TIL REDUXIN:

Læs mere om den alternative løsning: GRATIS vareprøve her

 

 

Mad:

Drikke:

Rygning: