Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

stanwell piber


Det er lidt af en kunst at lave stanwell piber. Produktionen består af mellem 80 til 100 forskellige processer, som gennemføres af diverse maskiner og håndværkere, inden de færdige Stanwell piber forlader den danske virksomhed.
Produktionen af Stanwell piber blev grundlagt i 1942, da pibeelskeren Poul Stanwell lagde grunden til det, som i dag er en af verdens førende pibefabrikker. Siden da har Stanwell piber opnået et enestående ry for kombinationen af fornemt design og rygeegenskaber.

Værdsat verden over

Stanwell piber

Mange af Stanwells modeller er i dag værdsat verden over som egentlige klassikere, hvad angår design og rygeevne. Træet til Stanwell piber kommer fra bruyère roden, der roden graves op af jorden i vanskeligt tilgængelige bjergområder omkring Middelhavet. Der er flere grunde til, at denne særegne trætype er ideel til produktion er piber. Dels er træet så hårdt, at det er i stand til at modstå varmen fra tobaksgløden, dels har det en meget smuk åretegning.

Fremstillingen af Stanwell piber sker i nært samarbejde med førende danske pibemagere og kompromisløs udvælgelse af det fineste bruyere fra middelhavsområdet. På den måde er det lykkedes at opnå en uovertruffen stil og kvalitet, der gør Stanwell piber til noget helt særligt. I 1965 flyttede produktionen af Stanwell piber til Borup på midtsjælland i nye, mere tidssvarende omgivelser, dog uden at miste den håndværksmæssige snilde, for den dag i dag er Stanwell ikke en pibefabrik i traditionel forstand. 

Fabrikken består af en samling pibemagere, der hver dag sætter en ære i at fremstille Stanwell piber, som viser deres håndværksmæssige kunnen. Det kan alverdens piberyger skriver under på. I dag fås Stanwell piber kan i alle verdensdele. Godt 70% af de fremstillede piber eksporteres til cirka 40 forskellige lande.

 

 

Mad:

Drikke:

Rygning:

Shopping Image Banner 120 x 600


Her kan du købe:

Importa A/S
Teglbækvej 16
8361 Hasselager

Larsen & Petersen Rygeartikler
Flensborggade 2
1669 København V