Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Dunlop mp3

Hvis du synes mærket Dunlop virker bekendt, så er det måske – udover selve Dunlop mp3 afspillerne – på grund af firmaets karakteristiske højtalerenhed. Den ligner et landingsmodul til en rumsonde, og så sender den musik direkte fra afspilleren og ud i 3 retninger i rummet. Tripod White hedder den 3-benede højtaler. Og den giver din Dunlop mp3 afspiller et strejf af både klasse og stil – foruden at den sender musikken ud i en god kvalitet, til glæde for alle.

Dunlop er et blandt mange mærker på markedet for mp3 afspillere. Og hvis nogen skulle være i tvivl, så ER det faktisk et værre gedemarked. Der findes et utal af mærker og modeller, de kan cirka lige meget og koster nogenlunde det samme. Med mindre man sværger til hysteriske mærkevarer (for så giver det sig selv, at man vælger de allerdyreste) så kan man godt blive en smule forvirret.

Stilfuld og smart

Men hvad Dunlop mp3 angår, så kan man erhverve sig en yderst stilfuld og smart afspiller for godt 1000 kr. Her er tale om D-MP6414 2GB Black MP-3 afspilleren, der ligesom mange andre af slagsen kan benyttes som f.eks. transportmedie for dine filer – hvad enten der er tale om billeder, lyd og mindre filmprojekter.

På denne måde lægger Dunlop sig sikkert i strømmen af firmaer, der laver prisbillige versioner af den tilbedte og dyrkede Ipod, som koster væsentlig mere end disse mærker. Men tag ikke fejl, for kvaliteten er ikke stort bedre på de dyre end de ”billige” mærker.Når alt kommer til alt, så er det faktisk ofte et spørgsmål om design. Så hvor meget betyder designet for dig? Eller rettere – hvor meget betyder vennernes beundring!?!

De venner, der ved hvad de snakker om skal i hvert fald nok lære at værdsætte din Dunlop mp3 afspiller. For det kan være den, der bringer dem spændende nye filer og seje projekter – men det kan også være et helt anden mærke. Vælg selv!
 

 


 

Gadgets:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600