Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

iPhone

Der var noget nær massehysteri i luften, da iPhone kom på det amerikanske marked den 29. juni 2007. Medierne havde i lang tid skrevet om det nye vidunder, så forventningerne var enorme, da telefonen endelig kom på markedet.
I første omgang var det kun amerikanerne, der havde mulighed for at købe den nye iPhone, og der var derfor adskillige utålmodige europæere, som tog flyveren over Atlanten for at anskaffe den eftertragtede gadget. Den nye iPhone kom dog efterhånden i butikkerne i Europa i løbet af 2008.

Revolutionerende, men har også mangler

iPhone

Apples iPhone viser, at det kan betale sig at begynde helt forfra i stedet for at blive ved med at pudse på fine, men fortærskede brugerflader. På den måde har iPhone nået det, som ingen anden mobil har fået succes med – den er ikke blot flere funktioner i ét. Den er en livsstil og en følelse. Forfatteren og journalisten David Pogue mener, at iPhone har levet op til virakken: »iPhonen er revolutionerende, men den har også mangler. Den har substans og stil. Den gør ting, som ingen telefon har gjort før, men den mangler også features, som man kan finde på selv de simpleste mobiltelefoner,« skriver David Pogue.

En af de mest nyskabende ting den nye iPhone er den næsten ridse-fri touchscreen, der er  specifikt skabt til brug af en finger, eller flere fingre til multi-fingerberørings føling (brugt til at scrolle i billeder, musik med mere). Særligt når man surfer på nettet er brugerfladen i iPhone revolutionerende: Med fingerspidserne kan man scrolle i alle retninger, klikke på link og zoome ind og ud.

Den nyeste Iphone er Iphone 4, der kan køre det lynhurtige 4g mobilt bredbånd. Der ventes dog snart også en afløser for denne model.

  

Det virtuelle tastatur popper op, når man har brug for at skrive noget på sin iPhone, der har automatisk stavekontrol og en dynamisk ordbog, der kan lære nye ord. Det smarte ved dette virtuelle tastatur er, at selv om du kommer til at trykke på bogstavet ved siden af det du ville så finder den ordet i ordbog og retter det for dig. Der er mange andre spændende funktioner i den nye Phone: kamera, multimedie-afspiller, mobiltelefon og diverse internet-tjenester (fx vejrudsigt, YouTube-browser, Google); herunder e-post, sms, web browsing og trådløs forbindelse. Der er folk, de mener at iPhone ikke alene er den bedste telefon, men også den bedste iPod til dato.

 
 

 


 

Gadgets:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600


Se også:
Apple Homepage

Her kan du købe:

Hi-Fi Klubben
Gl. Kongevej 178
1850 Frederiksberg

Multimedia World
Falkoner Alle 67
2000 Frederiksberg