Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

ipod


Det er ikke en overdrivelse at sige, at iPod har revolutioneret musikmarkedet. Siden den blev introduceret i oktober 2001, har den solgt mere end 100 millioner eksemplarer, hvilket gør iPod til den hurtigst sælgende musikafspiller nogensinde.

Men det er ikke kun antallet af solgte iPod, der har været revolutionerende. Det er lige så høj grad dens design, betjening og brugerflade, som tilsammen har gjort den absolut førende. En iPod er kendetegnet ved sin kompakte størrelse og sin enkle brugergrænseflade, der er baseret på et centralt rullehjul samt en hurtig FireWire- eller USB 2-forbindelse.

classic, nano og touch

iPod

Indtil videre er der fire forskellige ipod modeller på markedet: classic, nano, touch og shuffle. Med op til 160 GB lagringsplads giver iPod Classic dig mulighed for at tage hele din cd-samling med - op til 40.000 sange og op til 200 timers video - overalt. Der er selvfølgelig en grund til, at vidunderet hedder iPod Classic, og det er selvfølgelig, at den er kronjuvelen af iPods med sit stilrene look.

Som navnet iPod Nano antyder, nyder denne version af triumviratet godt af den nyeste nanoteknologi. Aluminiumsoverfladen er ”anodized”, en teknik, der gør overfladen mindre modtagelig for slid og ridser. Det er dog ikke kun det ydre, der har længere levetid i nano’en. Også batterierne holder længere tid end forgængerne. Ligesom den gamle ipod Nano har nye version det velkendte iPod Clickwheel der gør navigationen meget brugervenlig. For nye brugere kræver det dog lidt tilvænning, da navigationen adskiller sig en hel del fra de traditionelle mp3 afspillere.

  

Det nyeste skud på stammen er Ipod Touch, der har mange af de samme forcer som en iPhone – på nær lige det telefoniske. Således har iPod Touch mulighed for at vise billeder på den trykfølsomme skærm (3,5" bred), den har indbygget WiFi-forbindelse, adgang til YouTube og internetbrowser. Hvis man klikker på et billede eller en artikel i browseren, så zoomer den automatisk ind. Det lyder simpelt, men det skal opleves. På samme måde er det fantastisk, at billedet automatisk skifter fra højformat til bredformat, når man drejer sin iPod Touch 90 grader, så det samtidig bliver lettere at læse artiklerne i browseren.

 
 

 


 

Gadgets:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600


Se også:
Apple Homepage

Her kan du købe:


Hi-Fi Klubben
Gl. Kongevej 178
1850 Frederiksberg

Multimedia World
Falkoner Alle 67
2000 Frederiksberg