Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Mobiltelefon cover


Hvis du troede at det var gjort med en smart og funktionel mobiltelefon, så glem det! I hvert fald hvis din telefon skal afspejle din stil, dit humør og din smag. Markedet vrimler med smarte covers, der har masser af unikke og sjove features.
Nokia er kendt som verdensomspændende forhandler og producent af mobiltelefoner. De fører naturligvis deres egen serie af mobiltelefon covers. Denne serie hedder Express-on. Her kan du bl.a. få et smart mobiltelefon cover til din Nokia 3220. På denne måde kan man altså skifte stil uden at skifte telefon – og til betydelig færre penge, end hvad en ny telefon koster!

Bevægelsesspil og lyskæder

Mobiltelefon cover

Nokias Express-on har masser af spændende farver og et unikt greb, der giver telefonen ny form. Udvalget kan dog variere fra forhandler til forhandler. Som et unik feature, kan Express-on covers anskaffes med lyseffekter. Det er især anvendeligt, når man skal spille computerspil på sin mobiltelefon. Her sætter Nokia en ny standard for såvel mobiletelefon cover, som for bevægelsesspil på mobiltelefon i det hele taget. Derudover kan man sende såkaldte lysbeskeder – ganske sjovt og helt sikkert meget underholdende. Også mærker som Sony Ericsson, Motorola og Alcatel har anderledes og sjove covers til de fleste af deres mobiltelefoner. Prisen varierer, men starter i reglen fra kr. 120 og opefter. 

Det er oplagt, at ens mobiltelefon cover er noget, som producenterne spekulerer i. Ligesom Apple er mestre i at opfinde accessories til f.eks. deres Ipod, så er mulighederne for at købe tilbehør til mobilen også til stede. Det gør at man som kunde kan ændre looket på sin telefon med et snuptag – og at man kan have mange forskellige mobiltelefoner liggende i en. Men før du investerer i 4-5 nye mobiltelefon covers, så overvej om du overhovedet har brug for et. Ser du telefonen som en del af din stil og dit visuelle udtryk, eller er det bare til at ringe fra? Svaret bør afgøre, om du styrter ud og forærer din mobil et ansigtsløft eller to!
 

 


 

Gadgets:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Her kan du købe:

TDC Butik
Nygade 1-3
1164 København K

Telia Strøget
Amagertorv 14
1160 København K