Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:

Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

USB nøgle

Der var mange mennesker, der blev meget glade, da USB nøglerne kom på markedet. Hvem husker ikke den klassiske diskette, der kunne gemme et begrænset antal dokumenter – hvad tungere filer angik, kunne man godt glemme det!

I dag er USB nøglerne udviklet, så selv de mindste kan lagre store mængder hukommelse. Men ikke nok med det. Hos et firma som Kingston har man lanceret en nøgle, der kan huske mapper og indstillinger fra din arbejdscomputer. Når du så er på café eller står i lufthavnsloungen plugger du blot USB nøglen i den nye computer, og frem dukker indstillinger og dokumenter fra din egen computer. Så arbejder du, som om du sad ved din egen maskine, og når du er færdig, tager du blot nøglen med dig – ingen spor bliver efterladt på ”værtmaskinen”. Kingstons nøgle koster godt kr. 400,-.

usb nøgle

Enhver prisklasse

De fleste USB nøgler koster fra kr. 120 og opefter. Der er nemlig stor forskel på, hvad de kan klare. Så det er vigtigt, at man overvejer sit behov først. Skal du blot transportere et par dokumenter hen til en printer? Eller er det tunge filer, som f.eks. musikere kender det, når de gemmer et stort projekt på deres computer – så skal man have fat i en større enhed, og her skal man måske overveje en Ipod eller lignende – de fleste af disse kan nemlig transportere ganske imponerende projekter.

Endelig laver et firma som f.eks. Creative USB nøgler, der både er diktafoner, notesbog og MP3 afspiller – og nåja – USB nøgle! De koster godt kr. 350,-.

 Så man må selv ud og se sig om i den virtuelle jungle – priserne varierer med mulighederne i de mange produkter. Og stort set alle firmaer har et rigt udbud af forskellige modeller. Men en ting er sikker. Der er mange, der glæder sig over opfindelsen af USB nøglen og ser det som den største opfindelse siden internettet!
 

 


 

Gadgets:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600