Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Kroophold / Kroferie

Hvilken ferieform er mere traditionel og mere dansk end et godt kroophold? På nogen af de mange kroer rundt omkring i landet møder man den typisk danske ferieform, der vellykket kombinerer hotelophold med mere hyggelige og intime rammer. At afholde sølvbrylluppet eller konfirmationen på den lokale kro er også populært, for her møder den moderne livsførelse noget så sjældent som oprindelig, dansk kultur.

Og så er køkkenerne ikke nævnt med et ord! For hvis man er ude efter dansk madlavning med et særligt eksklusivt touch er kroferie heller ikke nogen dårlig idé. En hakkebøf er ikke bare en hakkebøf på de danske kroer. I en atmosfære af hygge, nøjsom og personlig betjening serveres de danske kulturskatte (læs: madlavning) så ingen gane lades sulten tilbage.

Behøver ikke at være dyrt

Et kroophold koster typisk fra kr. 600,- pr. person i et dobbeltværelse. Mange vælger en kroferie som et weekend tiltag, enten med eller uden børn. Ofte ligger kroerne smukt placerede på nogle af de skønneste steder i det danske rige. Med udsigt til en smuk skovsø eller ud over fjorden kan man så nyde den gode mad, og en god travetur i smukke omgivelser hjælper da også altid på appetitten!

Til gengæld finder man ikke lige et badeland eller en forlystelsespark gemt i kroens baghave. Heldigvis. For roen er også en vigtig faktor, når den ideelle kroferie skal afholdes. Tiden. Tid til at snakke, tid til at trave og tid til at se hinanden dybt i øjnene om aftenen. Behøver det tilføjes at værelsesstandarten i Danmark næsten altid er i højklasse?Ofte byder nattelivet på de danske kroer på både musik og dans. Og man kan heldigvis selv bestemme niveauet – det er nemlig tilladt at hænge i baren eller simpelthen gå tidligt til ro og nyde natten med ens hjertes udkårne. For næste morgen at vågne frisk og udhvilet, klar til en god lang travetur i den lokale natur, efterfulgt af en udsøgt frokost. Men husk lige at ringe hjem til børnene – de bliver så glade!
 

 


 

Oplevelser:

Shopping Image Banner 120 x 600