Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Spaferie / Spaophold

Du kan komme på spaferie overalt i verden. Norge eller Bulgarien, Sverige eller Japan, det er lige meget. Spaophold er for længst blevet så populær en ferieform, at alle lande tilbyder deres særlige variant.

Men det er da også for dejligt – ankomme til en naturskøn badeanstalt, checke ind på rengjorte værelser, hvorefter turen går ned i spaen. Og et spaophold er ikke sjældent kombineret med massager med udsøgte olier samt en sund og lækker aftenskost. Man tager i reglen ikke på spaferie for at vælte det lokale diskotek om aftenen, men for at nyde sig selv og sin partner (og evt. børn) i velvære og skønne omgivelser

Afstresning i lækre omgivelser

På de fleste spaophold tilbydes kurbehandlinger, der ofte varer flere timer. Så kan man lægge krop til massage, tryk og meget andet godt, man kan lade tankerne flyde, samtidig med at man glæder sig til aftenens kulinarisk oplevelser – fjernt fra firma og mobiltelefoner! En spaferie er oplagt til at stresse af og give luft til tankerne.

Af behandlingstyper på et spaophold kan nævnes forskellige former for varme mineralvandsbade, ofte tilsat velduftende urter/olier. Den såkaldte undervandsmassage er også en oplagt mulighed – her for man masseret de ømme muskler mens man sidder i det boblende vand. Den dejlige massage foregår ofte med dæmpet musik i baggrunden, så man rigtig kan give slip på tankerne og lade dem flyde mod nye og ukendte mål – eller eventuelt helt holde tænkepause!Spaophold er blevet meget populære ferietyper de senere år. Det skyldes det stigende pres, som vi er udsat for på arbejdspladser og i hjemmet. Når tiden bliver for trang er det altid en god idé at finde en klat penge frem og spendere dem på velvære med garanti – og her er en spaferie da et oplagt bud!

• Forskellige former for bade med varmt mineralvand tilsat velduftende urter og olier Boblebade med undervandsmassage. Afslappende musik i baggrunden.

• Afslappende og lindrende 20 minutters lokalmassage.

• Varme paraffin,- og mudderpakninger. Dele af kroppen pakkes ind i mudder fra Sortehavet eller i paraffin i forskellige temperaturer. Efter lægens anvisninger og observation.

• Forskellige former for elektroterapi f.eks. ultralyd.

• Fysisk træning i gymnastiksal
 

 


 

Oplevelser:

Shopping Image Banner 120 x 600