Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Armani parfume

Hvis man vil udsende et signal om eksklusivitet og stil – så er Armani parfume et klassisk duftvalg.

Giorgio Armani er en af verdens førende modedesignere, og produkterne strækker sig fra herre- og børnetøj i alle prisklasser til solbriller, parfumer og haute couture. Med et sikkert blik for enkel elegance har Giorgio Armani i løbet af de seneste årtier udviklet sig til et unikt varemærke.

>> Armani parfumer kan findes her

armani parfume

Duften med de rene linier

Det er kendetegnende for Armani parfume, at designet altid forløber i rene, enkle linier. Det er endvidere karakteristisk for duftene, at de er både tidløse og moderne. Armani parfume er primært udviklet til den stilbevidste forbruger, der går op i de signaler, som han sender ud. For eksempel markedsføres parfumen Emporio Armani Remix He & She som en særlig musikalsk duft, der remixer hippe, nutidige danserytmer med halvfjersernes og firsernes popkultur, hvor diskorytmer bankede i gulvet, mens stroboskoplyset blændede de dansende. Armani parfumerne markedsføres i øvrigt ofte sammen med andet Armani tøj.

Armani parfume fremstilles både til kvinder og mænd. De klassiske Armani gavesæt indeholder ofte flere små duftflasker foruden cremer og lotion. Det berømte ”Gio” logo er altid at finde på æskernes forside.

>> Find gode tilbud på Armarni parfumer herArmani parfume er ikke svært at sætte i forbindelse med sin italienske skaber. Med ambitonen om at skabe et unikt og elegant produkt kommer Armani parfume i en smukt designet gaveæske, og den er ikke billig. Til gengæld sender forbrugeren så også et signal om individualitet, følsomhed og sanselighed. For Armani parfume er et brand, der om nogen forstår at trække positive egenskaber med sig – udover produktet selv.

Præsentationsvideo for Armanis Parfume

En meget populær Armani duft er Acqua Di Gio Homme, der ligger i toppen af Matas liste over de 10 bedste herredufte. Duften er ligesom al anden Armani parfume designet af Giorgio Armani selv. Også duften Armani Mania Homme er en populær og sælgende mærkevareduft.

I Danmark forhandles Armani dufte overalt. Den er nem at kende på sit stramme design, unikke duft og høje pris.

>> Se udvalg af Armani parfumer her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Armani Homepage

Nærm.adresse
Boutique Giorgio Armani London
37, Sloane Street
London
UK

Her kan du købe:
Illum
Østergade 52
København K
--------------------