Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Billig parfume

Mange parfumer er meget dyre, men der findes også et stort udvalg af parfumer, der ikke koster alverden. Faktisk har en blindtest fra DR programmet ’Rabatten’ vist, at flest kvinder syntes at herren med den billige parfume duftede bedst, mens den dyre parfume led et nederlag.

Hvis man vil have en billig parfume, og det ikke betyder så meget for en, om parfumen er det sidste nye skrig eller hedder det rigtige, er der uendeligt muligheder for at købe billig parfume i forretninger eller på internettet.

>> Mærkevarer parfumer til lav pris her

Parfume

Lav selv parfume

Man kan nemt finde de dyre parfumer til halv pris, når der er udsalg eller hvis duften udgår. Hvis det sidste er gældende skal man passe på, for hvis man bliver rigtig glad for duften kan man sandsynligvis ikke finde den igen, når flasken er brugt op. På internettet er der meget konkurrence, og her kan man også være heldig at gøre nogle gode køb. Der er også mange steder på internettet, hvor private sælger parfume, som der kun er brugt få milliliter af, og her er der også gode penge at spare.

>> Find billige parfumer herParfume kommer af det latinske ord ’Per fume’ der betyder gennem røg og parfume kan spores tilbage til det gamle Egypten. Man kan lave sin egen billige parfume ved at bruge æteriske olier, enten ved at bruge en enkelt duft eller blande olierne og på den måde finde sin egen duft. Der findes mange forskellige dufte blandt andet lavendel, vanilje, mynte og rosmarin.

Mange kendisser får lavet deres egen parfume, som ofte er billig. For eksempel har Paris Hilton, Jennifer Lopez og Antonio Banderas en parfume, der dufter dejligt og samtidig er venlig for pengepungen.

Det bedste ved billig parfume er, at man har råd til en til!

>> Billige parfumer kan købes her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600