Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Burberry parfume

Elegance og image karakteriserer den klassiske Burberry parfume. De sofistikerede dufte er skabt til gentlemen og ladies, og derfor er Burberry parfume blandt nutidens mest luksuriøse parfumer.¨

Burberrys parfumer er eksklusive og gennemtænkte. Grundingredienser som blomster, sandeltræ, citrusfrugt og musk, er kendetegnende for såvel herre- som dameparfumen. Den feminine duft er yderligere tilsat noter af vanille, mens herreparfumen krydres med sort peber og duften af læder.

>> Burberry parfume kan købes her

burberry parfume

ekstravagante flakoner

De ekstravagante flakoner i glas er enkle i udtrykket og farverne holdt i beskedne toner, som eksempelvis de velkendte Burberry-terns sorte og sandfarvede nuancer. Men bag det enkle udtryk gemmer der sig velovervejede designs bag enhver Burberry parfume, der leder tankerne mod tøjmærket Burberry. For eksempel skal formen på Burberry parfumen ’Touch’ afspejle en spole med tråd, som et symbol på Burberrys lange historie som leverandør af skrædderi af høj kvalitet.

>> Find bredt udvalg af Burberry parfumer her

Foruden Touch, findes der fire andre burberry parfumer på markedet: Burberry fra 1981, som koster 1000 kroner flasken, Weekend fra 1997, der hylder udendørslivet, Brit fra 2003, en nytænkende. legesyg duft med orientalske toner og sidst London, der blev lanceret i forbindelse med Burberrys 150 års jubilæum i 2006Det engelske modehus Burberry blev etableret i 1856, og er specielt kendt for dets klassiske tern i røde, hvide, sorte tern på en sandfarvet bund. Burberrys berømte trenchcoat kom til verden under første verdenskrig, og blev oprindeligt designet til, at kunne holde stand, i datidens engelske krigsførelse.


Beat Parfyme fra Burberry

Efter krigen forblev trenchcoaten populær, og igennem tiden er den blevet båret af kendisser som Humphrey Bogart i filmklassikeren Casablanca, Audrey Hepburn og siden har modellen og stilikonet Kate Moss slået fast, at trenchcoaten den dag i dag, stadig er en af de allermest trendy og luksuriøse beklædningsgenstande.

50 ml Burberry parfume koster omkring 350 kroner i butikkerne, men nogle steder på internettet sælges parfumerne med op til 60 procents besparelse.

>> Køb billige Burberry parfumer her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Burberry Homepage

Her kan du købe:
Illum
Østergade 52
København K
--------------------