Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

DKNY parfume

Den er eksklusiv og eksotisk, og en flaske DKNY parfume er heller ikke blandt de billige. Til gengæld er Dkny parfume berømt for sin aura af enkel elegance.

>> DKNY parfumer kan købes her

Ligesom andre stilsikre mærker som D&G, Ralph Lauren og Armani følger der en elegant tøjserie i kølvandet på DKNY parfume. I øvrigt er både tøj- og duftserien et hyppigt indslag, når pigernes julegaveønsker skal nedfældes – og her er DKNY parfume et sikkert hit.

dkny parfume

En sanselig duft

Men DKNY parfume fremstilles også til mænd, og her er kendetegnene de samme som for kvinder: En behagelig og sanselig duft, der virker både diskret og stimulerende. DKNY parfume er altid garant for et unikt og personligt pift, når byturen er lige om hjørnet.

Man kan både få DKNY parfume som deodorant, aftershave, eau de toilette og showergel. Af serier kan nævnes den populære ”Be Delicious” kollektion, der er et af flagskibene for DKNY parfume. Den strækker sig fra bodylotion over sprayparfume til showergel. Den findes i øvrigt i en særlig ”red” version, som er en Eau De Parfume Spray specielt designet til kvinder. Be Delicious Red kommer i en ekstravagant designet gaveæske – en DKNY parfume helt i rødt!

>> DKNY parfumer kan købes herDKNY parfume kan anskaffes i Magasin og andre førende parfumeforhandlere. En flaske DKNY koster fra kr. 180,- til kr. 430,- og således i samme prisklasse som andre mærkevarer. Om der så skal ligge DKNY parfume, D & G eller Armani på gavebordet – det må være helt op til den enkelte!


Video for DKNY duften

Men husk, at når man har prøvet en 3-4 dufte lige efter hinanden, så er det nærmest umuligt at kapere flere nye duftindtryk. Så hvis det er DKNY, der står på ønskeseddelen, så lad det være den første, du prøver i forretningen!

>> DKNY parfumer kan købes her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
DKNY Homepage

Nærm. adresse:
DKNY
27 Old Bond Str.
London
UK

Her kan du købe:
Birger Christensen
Østergade 38
1100 København

Hørlyck
Vestergade 8
8000 Århus C
--------------------