Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Gucci parfume

De fleste, som interesserer sig for parfume, kender til den eksklusive Gucci parfume. De fleste forbinder mærket Gucci med accessories og ikke mindst tasker, som Gucci fra starten har været kendt for, men dette strejf af luksus går klart igen på Gucci parfume linien. Gucci parfume retter sig mod både damer og herrer, og Gucci har med et udvalg af tolv dufte til damer og fem dufte til herrer et bredt udvalg.

De mest kendte Gucci parfumer til kvinder er Gucci Eau de Parfum, Gucci Envy, Gucci Envy Me og Gucci Rush, hvoraf de fleste findes i flere versioner. Dameparfumerne er kendt for deres særlige blomster- og frugtduft.

>> Gucci parfumer kan købes her

Gucci parfume

Smarte flakoner

Guccis logo er et G og et omvendt G flettet ind i hinanden. Logoet stammer fra navnet Guccio Gucci og ses på flere af Gucci parfume flakonerne. Designerne bag Gucci parfume flakonerne forstår også at gøre opmærksom på sig selv ved brug af enkelhed, elegance og fornyelse. Særligt de høje, slanke Gucci Envy og Gucci Envy Me flakoner i pastelfarver er diskrete og samtidig stilfulde, og de karakteristiske Gucci Rush parfumer i hhv. stærk rød og shocking pink er frække, friske og i en ny stil.

>> Find stort udvalg af Gucci parfumer her

Til flere af Gucci parfumerne fås også bath & shower gel, body lotion, deodorantspray mv. Det er almindeligt kendt, at Gucci i de seneste år har haft store problemer med kopivarer. Dette drejer sig dog primært om tasker og accessories, i langt mindre grad om Gucci parfume.Det italienske mode- og lædervaremærke Gucci hører til blandt de mest kendte og populære inden for mode. Som så mange andre af nutidens største modehuse startede Gucci som en lille, familieejet forretning, der udviklede sig hurtigt gennem sin sans for kvalitet. I 1950erne og 1960erne, hvor stjerner som Grace Kelly, Audrey Hepburn og Jackie Kennedy gjorde god reklame, var Gucci imperiet på sit højeste, men familiekriser skabte store økonomiske problemer.


Duften Gucci by Gucci

I 1990erne var Gucci tæt på at gå konkurs, men blev reddet af designeren Tom Ford, der lod mange nye varer finde vej til butikkerne, heriblandt Gucci parfume, og han har på ny gjort Gucci varer eftertragtede i modeverdenen.

>> Gucci parfumer kan købes her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Gucci Homepage

Adresse:
Gucci
Østergade 46
1100 København
--------------------