Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Herreparfume

Viril, frisk og elegant. Mænd vil have parfume, der komplimentere deres maskulinitet og samtidig skaber en identitet.

Der findes flere forskellige varianter af herreparfume. De forskellige varianter adskiller sig fra hvor meget koncentreret parfume de indeholder: Eau de Toilette indeholder 5-20 procent koncentreret parfume, eau de cologne 2-5 procent aromastoffer. Foruden parfumestoffet indeholder en herreparfume også jojoba, kokosolie eller ethanol blandet med vand. Årsagen til, at man blander parfume op er, at rent duftstof kan fremprovokere en allergisk reaktion

>> Find bredt udvalg af herreparfumer her

herreparfume

Fem kategorier af herreparfume

Parfume inddeles i 5 forskellige kategorier:

1. Floral, blomsternoter.
2. Oriental, er kendetegnende ved at være meget krydret.
3. Woody, er træsorter (eks. Ceder- og sandeltræ), læder og tobak
4. Fresh , en ren, oceanisk duft eller duftnoter med citrus
5. Fougère, der er en kategori, der indeholder duftstoffer fra samtlige af de fire andre kategorier.
Herreparfume er sjældent 100 procent floral, hvis den indeholder blomsternoter

Parfume kommer af det latinske ord ’Per fume’ der betyder gennem røg og parfume kan spores tilbage til det gamle Egypten. Den første Cologne - dog ikke specielt som herreparfume - så dagens lys I 1709. Cologne er en sprit-citrus blanding, der blev lanceret i Cologne, Tyskland, af italieneren Giovanni Maria Farina (1685-1766). Farina’s mission var at komponere en duft af en italiensk forårsmorgen efter regnevejr. Napoleon var specielt fascineret af Farina Eau de Cologne.Nutidens populæreste herreparfume findes i mange former og dufte. Her er nogle af dem:

Le male, Jean-Paul Gaultier: Parfumen indeholder blandt andet kardemomme, musk, tonka-bønner og kommen, noter der tilsammen skaber en forbudt og viril duft.

L’eau D’Issey Pour Homme, Issey Miyake: Indeholder duft af tobak, koriander og sandeltræ ligger til grund for denne populære parfume, der er frisk men samtidig varm duft.

Dior Homme, Christian Dior: En herreparfume, der er opbygget af maskulin iris, med noter af lavendel og læder. Maskulin luksus med klassisk og dog stadig en moderne elegance.

Acqua Di Gio Pour Homme, Giorgio Armani: Selv om denne herreparfume er over ti år gammel, er den stadig en af de parfumer, der oftest bliver langet over disken. Parfumen består af en blanding af oceaniske noter, frugt, krydderier og træ.

Det er også blevet populært blandt kendisser, at få fremstillet en herreparfume i eget navn. Her har celebriteter som Antonio Banderas, David Beckham og Marilyn Manson sat navn til en række parfumer.

>> Herreparfumer kan købes her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600