Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Kenzo parfume

Kenzo parfume er en del af det storstilede, franske modekoncept Kenzo. De fremstiller alt i elegant og eksklusivt modetøj – både til herrer og damer, der er endog børneserier. Udover det velkendte og populære tøj, så findes der også duftserier, cremer såvel som egentlig Kenzo Parfume.

Så hvis du gik og troede, at det diskrete grå Kenzo logo kun hørte til på herresokker og børnesko, ja så ved du hermed bedre.

>> Kenzo parfumer kan købes her

Kreative kampagner

Kenzo parfume

Kenzo har som mange andre mærkedesignere et gennemført og veludviklet ydre, hvilket kampagner på plakatsøjler og i glitrede modemagasiner gennem årene har gjort den årvågne opmærksom på! Et fantasifuldt indslag på Kenzos egen hjemmeside er iøvrigt, at man i stedet for at beskrive duften har lagt fotoserier og udvalgte stik ord til hver enkelt parfume ud. Så er det ellers bare at surfe rundt, til man finder en fotoserie, der ligner noget, man godt gad dufte af!! Det skal i øvrigt lige siges, at de små virale film og still billeder, der tjener til beskrivelse af duftene på ingen måde ligner den sædvanlige amatør reklamefilm, som man finder dem i tusindvis på nettet. Nej, her er virkelig tale om æstetisk kvalitet og sensuelle billeder i en grad, så man næsten glemmer produktet. Men den er god nok, og går man forbi Magasin eller andre førende duftforretninger finder man indtil flere serier af Kenzo parfume, både til kvinder og til mænd.

>> Kenzo parfumer kan købes herHvis man kigger på prissiden kan det nævnes, at Kenzo populære ”L’eau par Kenzo” hverken er dyrere eller billigere end andre eksklusive mærkevarer,  når duftdesignet skal være i topklasse. Om man så vil købe på nettet eller i den ”virkelige” verden er valget mellem magelig hjemmeshopping og så muligheden for rent faktisk at afprøve duften, før man kører kreditkortet gennem dankortterminalen.

>> Kenzo parfumer kan købes her


Kenzo Flower
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Kenzo Homepage
--------------------

Her kan du købe:

Magasin
Kongens Nytorv 13
1095 København K

ILLUM
Østergade 52
1001 København K