Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Lacoste parfume

De fleste kender nok det grønne krokodille-logo, der pryder Lacostes klassiske tennistrøjer.

>> Lacoste parfumer kan købes her

Tøjmærket havde sit gennembrud i 1980’erne og er stadig et ikon indenfor design og mærkevarer. Men ligesom andre stærke designbrands som Hugo Boss og DKNY findes der også en Lacoste parfume. Den er eksklusiv helt i tråd med de andre smarte mærkedufte – og prisen er naturligvis herefter. Også Lacoste parfume kommer nemlig i et stramt og stilsikkert design, der understreger duftseriernes unikke karakter.

lacoste parfume

Diskret og elegant parfume

Der er mange forskellige kollektioner af Lacoste parfume, og duftene designes både til kvinder og mænd. De bliver ofte beskrevet som sanselige og stimulerende, men kan også være mere nedtonede og diskret elegante i duften.

Lacostes historie går helt tilbage til 1933, hvor de franske ejere grundlagde forretningen. René Lacoste var oprindelig fransk tennisspiller, der blev berømt for sit talent – og for at gå med et lille krokodille logo på sin tennistrøje. Med årene begyndte han at producere såvel lædervarer, armbåndsure og solbriller som tøj, sko og Lacoste parfume. Den karakteristiske krokodille pryder i øvrigt alle serierne af Lacoste parfume.

>> Lacoste parfumer kan købes herDer er i øjeblikket flere populære duftserier. For manden, der vil have en Lacoste parfume, findes kollektionerne ”Essentiel”, ”Style In Play” og ”Pour Homme”. Tilsvarende findes der serier af eksotisk Lacoste parfume til den duftbevidste kvinde: ”Inspiration”, ”Touch Of Pink” og ”Pour Femme” er nogle af de mest hypede navne lige nu.


Lacoste Essential

Det der kendetegner Lacoste parfume er et gennemført design, en høj pris og nogle af tidens mest populære duftserier. Ikke for ingenting er Lacoste parfume et udspring af Lacoste koncernen, der var verdens første til at benytte sit logo som produktets ”ansigt” udadtil. Med denne parfume viderefører firmaet til fulde denne tradition.

En flaske Lacoste parfume koster i dag mellem kr. 120,- og kr. 400,- alt afhængig af model og kollektion. De kan anskaffes på nettet og i hos førende duftforhandlere, f.eks. hos Magasin og hos Matas.

>> Lacoste parfumer kan købes her
 

 


 

Parfume:

Mærkedufte:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Lacoste Homepage
--------------------

Nærm. adresse:
Lacoste
Rue Casteglioni 8
Paris

Her kan du købe:
Illum
Østergade 52
København K
--------------------